mannen i mitt liv



behövs det ens en förklaring till varför.

jag ♥ ove punkt&slut

Home, let me come home, Home is wherever I´m with you

hejsan bloggen !
sitter här vid köksbordet och väntar på att pappa ska komma hem för då ska jag nämligen börja göra pannkakor :) har inga ägg så jag kan inte börja än ;)
den här veckan ser rätt så ljus ut :) michelle är hemma i sverige ! ska kanske träffa henne på onsdag, och på fredag :) och på fredag kväll blir det förmodligen 9c-kväll... förmooodligen, inget bestämt men jag är jäkligt taggad !

nu orkar jag inte skriva mer.
tjaoo !

hemma från stadium !

hejsan svejsan bloggen !
nu är jag + familj - matilda hemma igen från stadium. eller matilda är också hemma men hon var aldrig med till stadium så ;)
och nu är en sportbh, ett par långkalsonger och ett par träningsbyxor rikare ! me liiiike !
och jag har lite utav en bloggtorka just nu så hejdå

I´m gonna love you like I´ve never been hurt before

hejsan !
nu är klockan kvart över två och det är mulet ute ..
tidigare när solen sken så tog jag och älskade mami en promenix. skönt å komma ut och andas frisk luft !
när vi kom tillbaka gjorde vi en varsinn selma som vi smokade i oss så nu känner jag mig verkligen som en köttbulle ...

men nu ska jag städa mitt rum , sen ska jag träna ! och sen efter det kommer det allra bästa : då ska jag ta mig ett bad och ta på mig ansiktsmask och bara ta hand om mig själv ! då har jag ett mål ;)
hejsvej !

sommar

igår hemma hos sara satt vi i många minutrar och pratade om och planerade till sommaren 2011.
åh, vad jag längtar ! jag vill ha sommar nu nu nu !



en bild från sjuan (det somrigaste jag hittade på den här datorn)

lördag

godmorgon mina kära läsare !
nu är det lördag och idag ska jag försöka hitt på nå :) en sak som är säker är iallafall att jag ska städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag & träna ;)

gårdagen var sjukt bra ! hade sovmorgon till halv elva och slutade tjugo i ett . efter skolan åkte jag, jennifer och sara hem till sara och där blev det en hel del prat, skratt och bilder ! gud vad jag älskar er tjejer ! vi kollade på handbollen som tyvärr inte gick så bra sen i halvlek hände en liten smårolig grej som jag inte skriver ut i bloggen men ni som känner mig kommer nog få reda på det . det var iallafall kul och lite pinigt ! ;) hehe
men jag ska iallafall tacka mina underbara brudar för en heeelgalen och alldeles underbart rolig kväll !!
tack tack å tack

nu orkar jag inte skriva mer
ciaaoo !

sovmorgon !

hejsan bloggen !
jag är nog den konstigaste människan som finns. idag börjar jag halv elva som sagt och denna gången kunde mamma börja sena och skjutsa mig och så.. men tror ni inte att jag vaknar tidigt ändå ? sjääälvklart gör jag det. men den här gången var det såhär : jag drömde att det var en person som slog mig så skulle jag slå tillbaka och gör det på riktigt så jag slår till med baksidan av handen rätt in i väggen och det gjorde ont som fan ! det var anledningen till att jag vaknade !

idag efter skolan åker jag hem till sara tillsammans med sara (såklart) och jennifer. myskväll !
och i helgen har jag inga planer men det ska nog ordnas :)
nu har jag inget mer att skriva !
så hejdå

fakta om dagen

hejsan bloggen !
nu sitter jag i soffan och väntar på att klockslaget ska slå nio för då börjar nämligen "svensk maffia" på fyran som jag ska se.
idag på morgonen så var det ju som sagt dags att göra lite reklam för tunaberg så jag och min klass fick spela upp våran musikal för att visa lite vad man gjorde i kulturklass och sen pratade lite elever och lärare och så. och det bästa av allt var att jag fick träffa min förra lärare erik. ååh, han är ju bara så underbar ! efter musikalen när alla var på väg ut så ropade han " agnes, du var bäst" , man blir ju så glad :)

sen efter skolan var det dags för ridning och det gick väl bra bara det att jag hade sån träningsvärk så såfort jag skulle driva fram hästen så sveeeeed det i mina vader, hehe !!
och nu sitter jag här med blött hår och ett ansikte som är lent som en barnrumpa eftersom jag precis har tvättat bort en ansiktsmask som jag fått av min äälskade vän sara ! tack så jättemycket för dem gumman !
men nu ska jag logga in på facebook sen kolla på tv.
och nu kanske ni tänker såhär "men gud, ska hon kolla på ett program som börjar kl nio när hon brukar gå och lägga sig en timme tidigare? är hon verkligen frisk idag ..." men anledningen till att jag fortfarande är uppe är för att vi har sovmorgon imorgon så mamma kan skjutsa in mig senare :)

tjingeling !

anmäld :O

hejsan bloggen .... nu är det så att det har hänt en grej, som hände för inte alls längesen............
jag, agnes pettersson, har blivit anmäld ..........




....... TILL EN DAAAANSKURS !!
gick ni på den ? :D erkänn, ni gick på den ? :)
så v.6 börjar jag och min man hanna larsson på jazz :) niiiiiiiice !

men nu ska jag packa väskan till imorgon, ska ha med mig idrottskläder + kläder till musikalen eftersom vi ska spela upp våran musikal för sexor från olika skolor imorgon , niiice !

men sen hoppar tant agnes nog i säng, så det är väl bäst att säga godnatt så ni inte blir alldeles för ledsna !
godnatt mina små gurkor


skulle vara lite skojig och sätta in en bild med mitt ansikte på en
tantkropp så jag gick in på google och sökte på tant och då kom
den här upp under namnet "vig tant". jo, jag tackar ja !

godnatt nu & sov gott !


träna bort fläsket !

nu du bloggen, nu ska agnes träna så att hela huset ångar igen !!
eller kanske inte riktigt än, för jag åt precis pyttipanna så jag ska nog vänta liiiite.
men tjingeling

alone

guten tag !
sitter här med en jobbig katt i knäet och lyssnar på sorlig musik, varför vet jag inte. jag är inte ett dugg ledsen men det är rätt skönt för jag är själv hemma så jag kan ha hur högt jag vill och så så det är ju väldigt nice :)

skoldagen var väl helt okej. bara det att jag trodde att vi skulle ha idrott ute idag men det hade vi inte så jag och frida fick springa omkring i underställ. hehe ...

men jag har inte vääärldens blogglust just nu så jag slutar skriva !
hejsvej


hon som är den bästa i hela världen



hon som alltid vill ens bästa.
hon som vet fast man inte säger något.
hon som får en att skratta.
hon som jag älskar.

det är min storasyster det ♥


nu drar jag till skolan !

godmorgon !
rubriken stämmer inte riiiiktigt , det borde egentligen stå "snart drar jag till skolan" eftersom mor min fortfarande går runt i morgonrock. men jag är klar och dagen kommer jag spendera i en mysig hoodtröja från kina :)
nu ska jag spela piano !
pusshej


gymnasiemässa

hejsansvejsan !
skriver inte om skoldagen eftersom den inte är värd att skriva om. säger ännu en gång att jag är enormt glad över mina underbara vänner som gör mina dagar varje dag !

eftersom drog jag + maria, moa, sara, herta & lovisa till musikskolan för att jag och maria skulle gå på piano/sångpedagog och de andra skulle vänta på oss för att vi sedan skulle bege oss mot konsert&kongress och katalin där det nämligen var gymnasiemässa. kollade runt lite och på katalin där friskolorna höll till kändes det verkligen som på en utländsk marknad. ni vet när alla pratar i mun på varandra, trångt, svettigt och totalkaos !
sen gick vi till café lilla valvet där john bauer bjöd på fika, behövdes veeerkligen ! och efter gymnasiemässan idag fick jag panik, jag vet inte riiiiktigt vad jag vill välja. det lutar väldigt mycket åt sam på katte men jag är inte 100 procent säker. vi får se vad som händer.
nu ska jag hjälpa till med maten !
ciaoooo

längdskidor

hejsan svejsan !
det blev en tur på längdskidorna runt en åker här ute i börje ! mysigt var det fast jag kände mig som en åttioårig tant. men som sagt, det var mysigt !
och nu är klockan tio över åtta och jag har legat i min sköööööööna säng i kanske ... tjugo minuter ! jag måste vara den tråkigaste människan som finns, jag gör typ ingenting ! men det ska det bli ändring på ;)

funderar på om jag ska stänga av datorn och läsa boken konsten att vara snäll , började läsa den igår när jag upptäckte att jag inte hade något bättre att läsa (och jag måste läsa innan jag går och lägger mig annars kan jag inte somna, konstigt men sant !) och om jag har fattat rätt så är det en bok om hur man lär sig att bli/förbli snäll . och det skadar väl inte att bli ännu lite snällare, fast jag redan är som en ängel !

nej, nu säger min åttioåriga hjärna att den vill sova !
så puss på rumpan och sov gott !

träna / inte träna - det är frågan !

sitter här och känner mig som världens fetaste fetto ..
jag är jättesugen på att åka längdskidor men det är bara det att jag vågar inte åka långt på grund av mörkret (jag är mörkrädd, speciellt utomhus) och jag har inga skidor, för det är tydligen några som har lånat just MINA skidor ..
så vad ska jag göra..
min älskling crosstrainern befinner sig där även broder + två vänner till han befinner sig och det känns inte sådär jättefrästande att stå och flåsa dem i nacken ......... jobbigt läge jag befinner mig i !
jag kanske kan låna mammas skidor !
ciaoooo


exakt såhär känner jag mig ..
hejdå !

trött tröttare agnes

hejsanhoppsan karlsson !
sitter här och chattar med min syster på facebook och hon sitter i andra sidan rummet.
eller jag försöker iallafall chatta. men hon är så tråkig så hon skriver bara korta svar.
och anledningen till att jag inte pratar är för att jag är så jäkla trött... jag är skoltrött som 17 ...
sitter i ett par pyjamasbyxor(för att jag inte hitta mina mjukisbyxor) och en mysig kofta.
skulle vara sköt att vara björn just nu, bara kunna gå i ide och vakna i bättre tider.
men sjääälvklart är man inte en björn när man behöver det som mest.
snart börjar nationella. snälla , kill me !

hejsvej

trääääääning förlänger livet

GISSA VAD JAG GJORT ?!

tränat ....
och med rubriken tänkte jag såhär: i alla träningsprogram ( t ex biggest loser och såna program ) så säger tränarna ju alltid "du kommer dö om du inte tar tag i ditt liv nu" så därav rubriken. de som tränar mår bättre = lever längre! till er som undrade liksom så fick ni ert svar här ;)
jag kollade tillbaks på mina inlägg och jag har veeeerkligen blivit bättre på träningsfronten.
nu stinker jag (ifall ni vill veta, men jag tänkte "varför hålla inne med sånt?" jag är ju också människa, och ibland stinker människor) så en dusch/bad skulle inte sitta fel. ett bad skulle ju veeerkligen inte sitta fel. det får bli ett bad ! ska kolla om det finns någon bra bok man kan läsa. fast vågar jag att ta risken, kanske råkar jag doppa boken i vattnet som jag gjorde sist ??

juste, jag har städat mitt rum också , soooooft !

aja, plikten kallar !

tjarååååååååå


om du älskar mig kommer jag lämna dig och om du lämnar mig kommer jag älska dig


187 dagar kvar♥








dagens planer

goodmorning sunshines !
ligger här i min underbara säng och ser att det är rätt fint väder ute...
man kanske ska ta en promenad eller något i den stilen.
träna ska jag iallafall göra. det är verkligen behööööööövligt !
har egentligen inte så mycket mer att skriva så
tjingeling sunshines !

viktigt inlägg !

sitter i den skönsköna soffan och det är handboll på tv. försöker titta men det går inte jättebra hehe..
satt å kollade på danskurser idag och jag har nääääästan bestämma mig att jag vill börja. men frågan är om hanna också ville (; måste snacka med henne om det ! varför jag skriver det här vet jag inte för det är sjukt ointressant.
jag kollade nyss på klockan och blev lite ledsen när jag såg att den bara är tjugo i åtta. ni kan kalla mig no-lifer men jag vill gå och lägga mig ! men NEJ jag ska vara uppe till åtminstone halv tio, sen efter den här helgen ska jag lova mig att jag ska göra grejer ! träffa folk och göra grejer ! japp, det ska jag :)

hanna skrev till mig idag på fejjan att hon hade mött kakao-människorna från igår och att de hade kollat på henne konstigt. jag säger bara GRATTIS HANNSO ! :) men jag gillar dig ändå, fast du får dina konstiga idéer som ursprungligen kommer från börje ;)
juste, jag hade ju beställt en tröja för ett tag sedan, den åker tillbaks till ginatricot kan jag ju säga ... finare på bilden än på kroppen tyvärr . ajaaaaa, jag har sett en annan snygging som jag är kär i ! en blus denna gången men såfort jag pratar om att jag vill ha nått plagg så himlar mamma på ögonen ..... hon är dum... nejdå det är hon inte ! men det är lite jobbigt ibland att hon jobbar på bank och typ dagligen träffar lyffällan-människor .. men jag antar att jag kommer ha myyyyyyyyyyyyycket hjälp av henne när jag blir vuxen :) jaja, jag är väldigt glad som har henne !
och jag har sjukt ont i mina axlar . ajajajajajajajajajajaj !

ajaaaaaaaaaaa, jag avslutar detta inlägget med en bild på mannen i mitt liv
hejsvej lingongay !



myskväll med familjen

nu ska jag och mamma börja laga maten och ikväll blir det "Emmas Impapasta" vad nu det är. efter att ha kollat på ingredienserna kan jag iallafall tala om att det är något med kyckling och något mer ;)
och matilda har gjort fruktsallad som vi ska frossa ikväll tsm med glass framför någon bra film. kan det bli bättre? tveeeeeeksamt ............

nu ska jag börja med maten med mamsen, pusshej


såg den här bilden och blev sjukt sugen på ben and jerry .....
fan också .......


tränat + dusch = frääääscht !

hejsansvejsan bloggen !
nu sitter jag här vid köksbordet i min badrock och försöka vägleda mormor på telefon för hon ska ladda över bilder från ett usb borta i enköping .. hehe det går sisådär, för jag försöker berätta för mamma som försöker berätta för mormor vad hon ska göra. det är väääääldigt svårt !
idag blir nog en väldigt lung dag, ;)
tränade på min älskade crosstrainer tidigare, :)

men nu ska jag dricka vatten och kolla fejjan, hejsvej !

utskrattade

hejsan bloggen ! sorry för rätt så dålig uppdatering på sista tiden .

igår åkte jag hem till hanna larsson och gud vad kul vi hade !
vi dansade, skrattade, spelade bubble struggle, kollade lite på high school musical 3.
och sen skulle vi baka kladdkaka, och sjäääälvklart hittar vi inte kakaon !
så hanna som är så smart säger att vi kan gå in till grannarna och fråga.
och guuud!! den ena av de två personerna som bodde där såg ut som om vi skulle
mörda dom och den ena tyckte det var det jätteroligt att låna sånt inne i stan.
så efter igår har både hanna och jag lärt oss :

Det finns en oskriven regel som säger att man inte lånar ingredienser inne i stan.

och tror ni inte att vi hittar kakaon sen då ....
så jäkla typiskt !
aja, vi fick oss ett gott skratt :)

tack för en underbart rolig kväll hannis !

pusshej

livet förändras vart jag än går


träningsverk

godmorgon bloggen !
nu sitter jag här vid köksbordet och väntar på att åka till skolan.
igår var det boxning på idrotten och fysatan vad kul&jobbigt det är ..
vid några sekunder trodde jag att jag hade sett ljuset för sista gången.
jag höll på att DÖ !
efter skolan åkte jag, maria och sara till gränby för jag maria skulle klippa oss
och sara skulle kolla på nå ringar ( : jag toppade bara mitt hår så nu känns
det mjukt och mycket fräschare :)
nu har jag inget mer att skriva !
så hare gött !
tjaråååå


våfflor

hejsan !
orkar inte berätta om skoldagen men jag vill bara säga ännu en gång att jag är oerhört glad över att jag har mina älskade vänner !

nu lagar jag och pappa våfflor och jag är sketahungrig !
så nu ska jag hjälpa pappa med dukningen.
tack å hej, leverpastej !

godnatt älskade vänner !

nu kryper jag till kojs.
har börjat smälta den tråkiga nyheten om kemi nationella provet .
sömn tror jag kan hjälpa till en bra bit på vägen !
hela min familj sitter smockade framför tv.n och närmare bestämt handbollen
men pensionären i familjen (det vill säga mig), som tycker klockan är mycket
när hon är kvart i nio (jag skojar inte, jag får lite smått panik när jag inte ligger
i sängen innan halv nio åtminstone) går nu och borstar tänderna och kryper
ner i sängen med en bra bok.
och jag vill bara säga att jag har sjukligt ont i mina axlar .. fysatan ! jag är stel som ett kylskåp.
och jag avslutar så som mozart brukade skriva i sina brev :

SOV GOTT !
FIS OCH SKIT I SÄNGEN
OCH STOPPA FINGRET I RUMPAN OCH SEDAN I MUNNEN
OCH SKIT I SÄNGEN MED ETT BRAK !

tack för mig !
(och juste, det blir nog ingen bloggpaus)

jag har varit vilse i mörkret men i dig såg jag ljuset

nu sitter jag här nyduschad och helt otroligt fräsch ... host host !
typ helt röd i fejjan med en sexig turban och badrock.
och vi har inte ätit än och jag är så sjukt hungrig men nu är maten snart klar
tror jag. yääääää ! ! !
imorgon har jag för mig är en skön dag i skolan ! hoppas hoppas hoppas verkligen jag har rätt..
nu ska jag gå och klä på mig och sen äta mat . yummie !
och jag vill varna er : jag är inte jättetaggad till bloggen just nu , men det kanske
bara är idag men om inte annars så kan det bli en liten bloggpaus men det lär ni märka

Annars så ses vi i bättre tider !
puss på er mina älskade läsare !

ett försök

okej , jag ska försöka mig på att göra ett "vanligt" inlägg så ni inte blir alltför ledsna , hehe ....
skoldagen var toppen ! jag var jättejätteglad och skrattade med mina underbara vänner .
sen kom fysiken ! och det första han säger är att de har bestämt vilket NO-ämne vi ska få ha nationella i ...
och ja, ni som läst inlägget innan vet ju redan men jag säger ändå : KEMI ! buhuuuuuuuuuuuuuu ....

men nu ska jag som sagt träna så att jag spyr ...
tack för mig ! hejsvej !

livet är slut ...

hej bloggen ....
nu är det inte den vanliga agnes som bloggar ....
utan det är en förtvivlad och förkrossad agnes ....
vi fick veta vad vi skulle ha för no-nationella idag ....
och tror ni inte att vi får det sämsta av de sämsta ämnena ? ....
KEMI !!! ....
jag tror jag ska dö ....
och inte nog med det så får jag veta att kunskapsskolan inte har det ....
nej de fick det bästa av no-ämnena ...
BIOLOGI !!! ....
just nu kan inte mitt liv bli något sämre ....
eller jo det kanske det kan men nu är jag verkligen deppig ....
ska väl ställa mig på träningsmaskinen och träna tills benen viker sig och jag ligger där och inte andas ....
det är precis vad jag behöver ....
något som får mig att tänka på annat !
tack för mig ......

agnes hissar & dissar

hiss:

att få presenter - åh, är det inte det bästa som finns ? tyvärr så är det lååångt kvar tills jag kommer få presenter nästa gång.. närmare bestämt den 31 juli då jag fyller år. men håller ni inte med mig om att det är det absolut bästa som finns ? :D sitter och kollar på grejer som jag skulle kunna önska mig om jag skulle fylla år inom kort tid, hittar jättemycket saker dock finns de nog inte kvar när jag verkligen fyller år. men jag älskar presenter ! superhiss till det :D

diss:

att frysa - ja fyfasiken vad jag hatar att frysa! och jag fryser just nu så jag ska bylta på mig lite varma kläder så jag slipper frysa :) superdiss till att frysa !!


tillbaks i uppsala

holabola !
nu är jag hemma igen och jag sitter här i min sköna badrock och är typ precis uppstigen från ett härligt bad.
jag skulle läsa en tidning om andra världskriget i badet men det slutade med att jag råkade doppa den lite i vattnet så jag blev arg och la den på golvet istället, och när jag ska gå upp ur badet råkar jag skvätta vatten på den... och det är pappas tidning så det var ju inte så bra! men pappa, om du läser detta så vill jag bara säga att tidningen klarade sig och att jag inte ska låna dina tidningar något mer samtidigt som jag ska bada. men nog om det.
vill ni veta när jag senast tvättade håret? i torsdags!! eller ja, egentligen för ungefär en halvtimme sedan men innan det så var det i torsdag. bläääää !!!! men man ska ju inte tvätta håret så ofta , hehehe ....
idag åkte jag och mamma hem från mormor, tråkigt ...
och när jag kom hem bytte jag direkt om till träningskläder och körde fett hårt på crosstrainern (den som uppfann crosstrainern borde verkligen få nobelpriset, människan är ju fan ett geni!) ..

men nu ska jag kolla runt lite på bloggar och sånt roligt.
ciaooo !

yeees !

nu är jag & mormor som två glada troll !
mamma kom hit för ett tag sen för hon ska träffa gamla kompisar ikväll
och tillsammans hjälptes vi åt att övertala henne att vi skulle få beställa en varsinn tröja :D
jag en svart & mormor en vit !!
mormor och jag vi är som emil i lönneberga & alfred :)
du & jag mormor, du & jag !
nu ska jag gå och gosa med gosehunden rocky !
pussheeeeej

mys med mormor

nu är vi hemma efter en sväng på stan.
tog en fika och myste.
men innan vi drog till stan ögonnätshoppade vi och vi blev kära ... i en tröja ! den var skitsnygg och nu vet jag varifrån jag har fått mitt sjuka beteende att när jag väl sett t ex en tröja så kan jag inte få ut den ur mitt huvud förens den hänger i min garderob ;) från mormor ! hon är exakt likadan , hehe :)
men nu ska vi fixa mat ,
ciaooo !

mormor & jag i sigtuna efter att mamma & pappa gift sig :)

at grandmas place !

hejsan ! ni ser att jag försöker showa med mina engelskakunskaper på rubriken, fast jag vet inte ens om jag skrivit rätt men det är inte superviktigt !
men ja, för er som kan engelska så vet ni ju redan att jag är hos mormor.
och vi försöker hitta på nått skoj att hitta på idag.
men nu ska jag vara social, så tjingtjong !

nu åker jag till mormor !

hola !
skoldagen var rolig tack vare mina underbara vänner ! tack tack å tack för att ni finns !!
nu sitter jag här och om en halv timme ska jag åka till maxi för att ta bussen till enköping därifrån.
så i helgen blir det inge uppdatering tyvärr. men jag tror att ni klarar er till på måndag.

nu orkar jag inte skriva mer !
pusshej

skolan nästa

nu sitter jag här vid mitt piano och spelar lite för att tiden ska gå.
snart bär det av till skolan !
ciaooo !

nytränad

nu är jag (som rubriken lyder) nytränad om man kan säga så;)
och just nu sitter jag på golvet framför tv.n har ont i min axel och kollar på vänner.
efter det ska jag ta en dusch, ta undan kläder i mitt rum och sen ska jag nog sussa :)
vanligtvis brukar jag gå och lägga mig vid åtta , hehe.. men idag blir det nog inte så :)

aja, nu har jag inte mycket mer att skriva!
hejsvej !

träna

hejsan !
gör bara ett snabbinlägg för nu ska jag ställa mig på crosstrainern och köra ett tag !
sen ska jag köra lite styrkeövningar och sen tar jag mig en lååång varm dusch !
sen måste jag städa mitt rum och packa.
pusshej


jag vet att ni saknat mig ...

... men nu är internet tillbaka vilket betyder att jag också är det !! :D

första skolveckan har gott fort. bara slappa grejer men nästa vecka kommer säkert läxorna börja hagla igen ...............
men sjääääälvklart kunde de ju inte låta oss slippa läxor helt den här veckan så vi fick en läsläxa idag... TILL IMORGON ! och jag märker nu att jag glömt böckerna (*****), men vi har en håltimme imorgon så jag hinner göra den då.
aja, nu har jag inte så mycket mer att säga !
eller jo en sak : det blir tyvärr inte så mycket skrivning i helgen för jag åker till mormor imorgon och har myshelg och på lördagkväll kommer även mamsen för hon skulle träffa några kompisar i enköping och sen sova hos mormor, men aja:p

pussochkram,
skumbanan !


i skolan

hejsan svejsan ! bli inte ledsna för att jag inte har skrivit något på några dagar men vårat internet funkar inte hemma just nu men jag skriver mer så fort det är lagat igen.

just nu sitter jag i skolans bibiolotek och här befinner sig också josefine, emma, sara, anton och självklart också olle (biblotikarien typ, hehe). vi har 1 och 1/2 timmes lunchrast så det är feeeett sköööööönt !
och jag är glad för mamma har beställt en tröja åt mig :D
hejdååååååå

snabb-inlägg

guten tag !
nu är klockan halv tio och jag har redan plockat undan lite på mitt rum och tränat !
ställde klockan på åtta igår eftersom skolan snart börjar så måste jag vänja mig vid att gå upp tidigt. suck...
idag kommer cajen hit :D kan inte bli annat än kul ju :D
menmen, nu ska jag snart ta en dusch, äta frukost och fråga mamma en grej :p
hejsvej lingonpastej !


godnatt, sov gott !

tänkte bara skriva ett litet godnatt :)
godnatt !
men innan jag ska lägga mig ska jag kolla på en tröja jag hittat på interneeeet.
hejdåååååå !


skulle inte direkt säga nej om att få Liv Tylers utseende !


hiss / diss

jag tänkte att eftersom det var ett tag sen sist så kör jag en liten hiss & en liten diss.
så håll ni er !

diss :

mr bean - herregud vilken trååkigt man det är ! satt och kollade lite nu på kvällskvisten och jag skäms. jag skäms enda in i själen när jag ser sånt. det är så himlatråkigt och jag förstår mig inte på folk som tycker att sån sorts humor är rolig. om någon av mina vänner tycker mr bean är rolig så måste jag tyvärr säga upp kontakten med den person här och nu . eller kanske inte säga upp kontakten direkt men jag kommer lägga in den person på nått behandlingshem så den lär sig vad riktigt humor är och riktig humor inkluderar inte mr bean



hiss :

sallad - muuuuuuma vad gott det är med sallad. jag älskarälskarälskar sallad. eller kanske inte att bara å sitta å knapra på ett salladshuvud men t ex caesar-sallad, namnamnamnamnam ! det är typ sån sallad jag tycker om . och eftersom jag ska börja mitt nya liv (=bli nyttigare och träna mer) så kanske sallad kommer bli något av min nya diet. eller njaa, kanske inte riktigt men jag kommer äta mycket sallad ! yummiiii !



så, det var allt för den här gången !
tjingeling !

mysig lördag !

godkväll bloggen !
dagen idag har varit faaaantastisk ;)
vid ett-tiden åkte jag in till stan och mötte upp amanda och käkade lunch, strosade runt på stan och kollade lite.
sen klockan halv fyra gick jag hem till hanna. där hemma kollade vi på sjuka filmer som vi gjort tillsammans (skrattkramp som sjutton kan jag bara säga), åt jättegod mat och sen bar det iväg mot sf för att kolla på filmen easy A. den var jättebra och jag rekomenderar den, kanske mest för tjejer ! men ni killar där ute kan nog också få er ett gott skratt :)
imorgon ska jag träffa världens mest roliga tjej, den tjej som jag skrattar så mycket med att vi borde spärras in, den tjej jag har kännt i typ hela mitt liv nämligen...... * trumvirvel* ....... CAJSA CAJENBAJEN SÖDBLOM ! ska bli sjukt kul eftersom jag, som sagt, skrattar sjukt mycket med henne.
nu sitter jag och äter creme brylle ( eller hur 17 det stavas )

pusshej 

(jag kör en hiss/diss i nästa inlägg)

D A M P ! ! ! ! ! ! ! ! !

jag får fan rådamp !
det går inte att lägga upp videoklipp på bloggen ........
f***************ck !
min syster har samma problem fast på hennes dator.
är det bara vi, eller är ni fler därute som har samma problem?

barista nästa

gårdagen var superduper kul ! som alltid med mina brudar.
nu bär det snart av mot stan, eller rättare sagt barista .
ska träffa amanda och käka lunch.
sen ikväll blir det bio med hannis !
pusshej

dagens klädsel i text

jeansleggings - vila
vitt linne - ginatricot
brun blus med vita prickar - veromoda

nu är det bara 50 min kvar ! jag längtar
pusshej

myskväll nästa !

hejsan hoppsan !
sitter här i soffan (som alla andra gånger då jag skriver mina inlägg) och bara väntar. för om 10 min & 1 h kommer ma girls ! :) rättare sagt moa sara och maria. och vi ska käka mat och bara ha det sådär allmänt skosigt som vi alltid har när vi ses ( :
och nu har jag inte så mycket mer att skriva men jag ska försöka hitta något bra sätt som gör att 10 min och 1 h går lite fortare .
skriver mer imorgon !
tjingeling !

goood moooorning !!!


bjuder på en skitsnygg bild från kvällen då de f*cking bussarna inte gick
så jag towe och maria var tvugna att gå från musikens hus ungefär till
gamla uppsala.



nu är jag mätt och belåten efter en god frukost och jag sitter och funderar vad denna fina (snöiga) dag har att erbjuda. måste åka till maxi och handla lite inför ikväll då brudarna kommer hit på middag :) annars har jag inget planerat. kanske ska träna lite. jag får se ! nyårslöftet var ju att träna mer. men jag kan ärligt säga att jag faktiskt har tränat väldigt mycket så jag har inget att skämmas för. 

nu ska jag kolla fejjan sen gå och borsta tänderna.
tjingeling badring !

katten elis


jag tillängnar detta inlägg till katten elis, som på bilden är något sådär bländad av blixten. 
den roligaste katt som finns. jag menar det verkligen.
nyss klev han på knappen till strömbrytaren som går till tv.n och tror ni inte att pappa och albin
sitter och spelar tv-spel då ? haha ! det är inte bara elis som har fått nog av det tråkiga spelet de kör.
i love you elis, !

home sweet home

godkväll !
nu är jag hemma efter en dag hos grandma & grandpa. mysigt som vanligt. och så åt vi så jag trodde jag skulle dö ... som vanligt ;) men farmor är ju en riktigt hejare på att laga mat så man kan inte göra annat än äta tills man tror man ska dö när hon bjuder på mat, det är alltså riktigt riktigt riktigt gott !!
nu sitter jag här i (gissa vart?!) soffan och kollar lite på fejjan samtidigt som jag försöker hänga med lite i tv-spelskriget som bror och far sitter och kör just nu . men jag funderar på om jag inte ska gå och städa på mitt rum innan klockan blir tio . för då börjar någon film som faster min rekomenderade ! :)
och imorgon kommer mina brudar (-towe den här gången tyvärr) hit på middag och mys. så nu när jag tänker efter så är det nog bäst om jag städar lite på mitt rum. för sorgligt nog kan jag inte komma på om de har varit här och sett mitt rum städat .. ajajaj agnes !
så det är nog bäst att börja !!
sen måste jag skriva inköpslista inför middagen också, annars kommer jag säkert glömma det viktigaste. typ lövbiffen ... nej, det kommer inte hända !
men nu ska jag gå
tjingeling badring (jag ska nog börja säga hejdå på det sättet istället för pusshej som faktiskt är ganska tråkigt, hehe)


fullt i kalendern

godmorgon mina söta små läsare !
nu sitter jag här i soffan (som vanligt) och är riktigt riktigt glad. jag har fullt i kalendern. jag har planer hela helgen ! ni som känner mig väl vet att jag typ aldrig gör något på helgerna . men nu ni !! nu har jag fullt :) och eftersom ni dör för att få veta vad jag ska göra så tänkte jag vara så snäll och skriva hur hela min helg ser ut :)

idag - åka till farmor & farfar
imorgon - tjejmiddag med moa sara & maria
lördag - träffa amanda på dagen (tror jag iaf) och gå på bio på kvällen
söndag - filmkväll med cajenbajen !

sådär ja , nu vet ni exakt vad jag ska göra i helgen :) grattis !!
men nu har jag inte så mycket mer att skriva. vi (jag + familjen) ska som sagt till farmor och farfar idag så det kanske inte blir något mer inlägg idag, isf ikväll !

pusshej

godnatt-inlägget

hejsan alla sötnosar !
nu sitter jag här i soffan och kollar på moulin rouge , gud vilken sjukt bra film det är alltså !
och jag har även lagt ut alla nya inköp så skrolla ner lite och kolla vetja ! :)
men det här blir förmodligen det sista inlägget så egentligen är anledningen med det här inlägget för att säga godnatt till er ! :)
puss och godnatt


jag säger godnatt med en bild på en trött katt !
godnatt


mormor ♥


bildbomben - mina senaste inköp


blus - 300 kr


blus - 179 kr


tröja - 199 kr


parfym - 225 kr


linne - 99 kr


ögonbrynspenna - 50 kr


tröja - 74 kr


poncho - 200 kr


tröja - 179 kr

detta är vad jag har införskaffat nu på lovet !
och juste, vi får inte glöma armbandet jag fick av hanna i julklapp !! :)


detta fina armbandet fick jag av hanna ! tack ännu en gång :)

PUSS HEJ

stan med syster !

nu är jag hemma efter en låååång stund på stan. åkte som sagt tidigt tidigt tidigt och var på mammas jobb innan , men vi gick så vi var typ i stan halv elva och gick tills klockan var kanske tre/halv fyra.
men för att det här ska bli ett lite roligare inlägg (jaja, säkert) så tänkte jag berätta lite mer detaljerat :) jag börjar från att vi är i stan ;)

jag & systra mi strosade runt som galningar och då menar jag verkligen galningar, eller åtminstone syrran, hon plockade på sig plagg efter plagg. och ett tag var jag nästan rädd att hon skulle få en hjärtattack, så galen var hon !
sen vid ett när mamma hade slutat jobbet träffade jag & syster henne på ahlbergs i svavagallerian och åt en varsin underbar sallad ! min innehöll kyckling, brödkrutonger, majs, sallad ( såklart ), gurka, tomat, fetaost och oliver (egentligen vet jag inte varför jag skrev det, så sjukt ointressant men vafan).
sen efteråt gick vi raka vägen till twilfit för jag var verkligen i akut behov av en ny bh. och det var precis vad jag hittade, en vit (som jag behövde eftersom jag för tillfället bara haft svarta) och så hittade jag även ett par troser. :)

men jag sa ju att jag skulle göra en bildbomb, och om jag ska vara ärlig så får jag se om jag orkar. jag kaaanske gör det ! men bara kanske så förvänta er inte för mycket, hehe.
men jaja, jag kan ju iallafall skriva vad jag har köpt :

rosa tröja - cubus 74 riksdaler
militärgrön tröja - holmlunds 179 riksdaler
poncho - vila 200 riksdaler
klädroller - h&m 20 riksdaler
milkshake - max 23 riksdaler
trosor - twilfit 49 riksdaler
bh - twilfit 299 riksdaler

så det var allt, och som sagt så kaaanske jag gör en bildbomb !
pusshej

glöm vad jag sa ...

glöm vad jag sa om bildbomben ! jag kör en sån imorgon . kanske ! för imorgon ska jag till stan med min systeryster så om jag kommer hem med något nytt imorgon kan jag ju lika gärna köra en bildbomb imorgon :) så ni får tyvärr vänta tills imorgon. inte för att jag tror att ni ligger hemma och gråter nu men ändå. den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!
nu sitter jag här iklädd min killbadrock som jag fått av min kusin och med en turban på huvudet. jag har nämligen tränat och efter det är det ju självklart att man duschar och då slutar det ofta med att man sitter i badrock ;)

imorgon, som jag redan nämnt, ska jag till stan med min syster. så det blir till att gå upp tidigt eftersom vi måste åka med till mammas jobb på morgon. och varför måste vi det kanske ni undrar? jo, för att vi bor i ett litet samhälle vid namn börje och där går det inga bussar när det är lov, och det är anledningen till att vi måste gå upp tidigt.
men nu har jag annat att göra !
och det här blir nog sista inlägget så jag säger godnatt !
godnatt och puss och hejdå och kram och nyp i stjärten

träna



nu ska jag träna och jag ska se ut exakt som på bilden när jag är klar.
vet inte riktigt om det är helt lagligt att lägga ut en sådan usel bild på sig själv men jag gör det iallafall.
tjingeling !
jag gör som sagt kanske en bildbomb ikväll ! pusshej

dags-uppdatering

godeftermiddag !
idag har jag varit ute rätt mycket med mina syskon och byggt snögrottor. det var kul bortsett från att jag hade mammas gamla överdragsbyxor som typ kommer från åttio-talet eller något och inte alls är särskilt vattentäta. nu sitter vi och kollar på film , och jag känner mig jättetjock för jag har tryckt i mig glass, ööööh !
senare ikväll tänkte jag köra en bildbomb på allt jag köpt den senaste tiden. men förvänta er inte alldeles för mycket , jag får se om jag orkar första ta bilderna och sedan lägga in dem på den sega datorn .

men nu ska jag kolla på filmen.
hejdå

jag har ingen rubrik !

godmorgon bloggen !
nu ligger jag här i min sköna soffa och kollar på våra värsta år, gud vilket dåligt program egentligen ! haha ...
idag vet jag inte vad jag ska hitta på . ska kanske ut och leka i snön med något av mina syskon :)
ojojoj, nu är det spännande på tv ! haha

nej, jag kanske ska fråga min favorit-cajsa om hon vill ses ! skulle vara jäkligt roligt :)

men nu ska jag kolla på tv.
pusshej

hanna mitt hjärta

hejsan bloggen !
idag  gick jag upp klockan halv sju, och det bara för att få träffa min älskade och oerhört saknade vän hanna larsson ! gud vad glad jag blev att se dig igen, du lyser upp mitt liv ! vi åt god sallad och drack latte på barista och sen tog vi en tur på stan som resulterade i lite nya grejor. fick byta en blus som jag köpt eftersom det var ett fult hål på ryggen som jag inte märkt. och jag & hanna köpte julklappar till varandra och när jag skulle köpa ett armband till henne som hon ville ha så skulle jag vara lite rolig så jag bad dem slå in det och då säger hon i kassan "jag skickar med en kartong" (varför skriver jag det här egentligen?:p) och då blev ju själva grejen, men jag slog in det utanför och gav henne det :) själv fick jag också ett armband av henne, tack tack tack sötnos !

nu ska jag och fam äta fruktsallad och glass och kolla på james bond :)
puss hej


"my name is bond ... james bond !"

hope there´s someone








godnatt-inlägget

hejsansvejsan !
efter det senaste inlägget så har jag kollat på film & ätit mat. namnamnam !
och nu vet jag inte alls vad jag ska göra. kanske plocka undan lite på rummet och plocka fram kläder till imorgon : )
och det här blir förmodligen det sista inlägget för idag för jag måste upp tidigt imorgon för jag ska träffa en otroligt saknad hanna ! och eftersom det inte går några bussar härifrån och mami & papi jobbar så måste jag åka med till mammas jobb på morgon och sedan träffa hanna vid lunch ungefär. så godnatt på er mina kära läsare  !


bjuder på en smexig bild på mig&hanna :)

little miss sunshine & träning

hejsan bloggen !
nu har jag kollat på little miss sunshine . så otroligt bra film , jag blir så himla glad av den !
och jag har även tränat så svetten bara rinner . 10 min på crossen och ett program som heter fatburn, jäklar alltså vad jobbigt det är ! och nu tänker ni säkert "men shiit, 10 min! vilket fetto" men jag lovar er: det är sjuuukt jobbigt !

aja, nu ska jag ta en dusch sen kl fem över fem börjar filmen tjenare kungen så den ska jag kolla på.
och juste, när jag hade kollat klart på den första filmen märker jag att jag är själv hemma .. shysst familj som säger till när de åker iväg. hehe.. jag blev skiträdd !

menmen , duschen kallar !
hejdå


sötingen i mitten !
för er som inte sett filmen little miss sunshine : SE DEN !

2011 - nyårslöften

här kommer nyårslöftena för 2011.
och jag ska fan hålla vartenda ett av dem !

♦ träna mer. beach 2011 here i come!

♦ satsa mer på skolan

♦ hålla mitt rum städat (hehe)


gott och blandat-inlägg

hejsan svejsan bloggen !
nu sitter jag här i soffan och sanna sitter bredvid och krigar tillsammans med min lillebror ;)
gårdagen blev nice. eller jag gjorde kanske inte sådär jättemycket. var ute med lillebror och byggde snögrottor, hehe :)
sen på eftermiddagen kom sanna och jag, hon och lillebror gjorde några filmer och spelade spel och så .
idag vet jag inte direkt vad som kommer att hända. jag ska iallafall träna och kolla på little miss sunshine som är klockan 14.00 på fyran :)

nyårsafton var också nice. eller jag gjorde inte så mycket. på dagen åkte vi till sigtuna rådhus för mami och papi skulle gifta sig :) sen på kvällen så var jag bara hemma och typ var med min lillebror, men det var kul ! vi typ kollade på film, spelade spel och smällde smällare , haha !

men nu ska jag kriga lite (black ops is the shit)

pusshej


en härlig bild på mig och min bästavän !
jag saknar dig

RSS 2.0