En dag

För att det kommer en dag då jag kommer inse exakt vad som är bäst för mig. En dag då jag inser att jag inte behöver dig för att må bra. Och kanske är den dagen inte idag. Och kanske är den inte imorgon heller. Men det kommer komma en dag då jag inte längre sitter och väntar på det där smset som får magen att pirra. En dag då jag kan se dig på stan utan att bli nervös. Den dagen då jag vet att du inte är bra för mig. Att du inte alls höjer mig till skyarna utan bara fäller omkull mig gång på gång. Men fram tills den dagen kommer jag fortfarande sitta och vänta på det där löjliga smset och omedvetet kolla efter dig på stan, för att det fortfarande finns en röst i mig som ligger och gnager att jag behöver dig. Att du är bra för mig och att jag inte vill vara utan dig. 
 
 

Du är snart där

 
Hejsan allihopa! Bloggen fallerar och jag kunde verkligen inte bry mig mindre. I framtiden kommer det bara komma upp ett inlägg såhär i bland när orken finns. Sen vi hördes sist har jag börjat skolan, mått piss, gråtit tills ögonen svider, haft bra och dåliga fyllor, varit cplycklig, skrattat tills magen värker, insett saker som får mig att må både bra och dåligt och försökt få vardagen att rulla på så gott det går. Igår var en fin dag bestående av resturangbesök med världshistoriens finaste människor och sen vidare till michelle för lite förberedande och förkrökande innan vi drog ner till stan för att möta upp lite fler! Efter många om och men hamnade vi tillslut på Interpool. Kvällen bestod av skratt, härligt folk, världens goaste bartender och goda drinkar. Vid fem-tiden somnade jag äntligen, i en fin famn i en alldeles för varm säng. Idag har jag sovit bort dagen, ätit chips och undvikit att få mitt huvud att sprängas. Och det var nog allt för nu, imorgon är det tillbaks till skolan igen som gäller och ångesten är där som alltid. Vill inte men måste. Hare bra så hörs vi när vi hörs! PUSS
 

2013-08-06

Lycklig i Rom
 

Hejsan allihopa. Trots en lite seg söndag (lite bakis, lite trött) så blev det ändå en bra dag med bad och fina människor. Och igår fortsatte det i det spåret, minus bad. Träffade två bästisar på bryggan och satt och snackade, drack kaffe och hade det så bra. När jag kom hem umgicks jag med släkt som är här och hälsar på i veckan och pysslade sen med lite foton. Just nu sitter jag i mitt rum, med bon iver i högtalarna och ska alldeles strax börja göra mig iordning. Idag blir det sol och bad i länna. Hoppas ni får en bra tisdag, puss! 
 

En jäkligt bra kväll senare

Godmorgon bloggen! Igår var det dags för mig att för första gången entra krogen och Uppsalas uteliv. Hanna och jag satte oss på båthuset och pratade över ett glas vin innan vi begav oss för att möta upp ett skönt gäng. Begav oss därefter till lite olika ställen, och jag hade så otroligt kul! Hanna och jag avslutade kvällen hemma hos henne med burger king-mat och en film. Just nu ligger jag med en sovande Hanna bredvid mig. Idag är planen bara att vara hemma, ta det lugnt och återhämta mig. Hoppas ni hade en bra lördagkväll, puss!


I could make you happy Make your dreams come true Nothing that I wouldn't do

Gårdagens födelsedagsfirande blev precis så bra som jag tänkt mig. Tillbringade första dagen som arton år med mina fina släktingar och vänner. Fick jättejättefina presenter, god mat och tårta och allting var jättebra. På lördag ska jag fira lite mer med en fin vän. Just nu sitter och invirad i en filt framför tvn och kollar på film med mamma och pappa. Överväger dock att slänga in handduken för idag och krypa ner i sängen. Får se hur det blir, nu ska jag dock koncentrera mig lite bättre på filmen. Puss


RSS 2.0