If she had wings she would fly away


har precis gosat ner mig i min mysiga, nybäddade säng.
och med det här korta inlägget ville jag väl egentligen bara säga godnatt.
så godnatt alla ni.

give me your hand and i hold it

we♥it

En natt med alldeles för lite sömn, en förkylning som förvärrats och lite feber på det gjorde så att jag stannade hemma från skolan idag. resulterade i en slapp dag i soffan med sex and the city och massa te. ganska skönt. nu ska jag ta mig en långt varmt bad sen blir det sängen för mig.
puss

this love stuff is a motherfucker


blev ett avsnitt sex and the city för mycket och alldeles för lite plugg den här kvällen. men jag mår bra ändå. trots att det förmodligen kommer gå sämst på tyskaprovet imorgon. jag är glad. trött och glad. efter imorgon har vi inte så mycket plugg kvar om jag minns rätt. tack gode gud så skönt. och juste, jag funderade på en frågestund. men sen tänkte jag efter. och sist jag hade en frågestund så blev ju resultatet frågor kanske inte riktigt som man tänkt sig. men eftersom statistiken har höjts en del sen dess kanske det är dags för ett nytt försök. eller va tycker ni?
nu ska jag iallafall sova.
hoppas ni får en fin sömn,
puss&godnatt ♥

You're my river running high, run deep run wild

pluggcola ♥



måndag då. och jag längtar redan till helgen. men dagen har varit väldigt skoj men alldeles för lång. förstår min verkligen inte på den som gjorde schemat och gjorde så att vi går halv nio till fem EN MÅNDAG. helt galet. annars då? blev dödad på killer, jävla skit också. hade en typ föreläsning med en tant som kan ha varit bland det segaste jag sett gå i ett par skor. nu sitter jag här och dricker pluggcola. dock är den snart slut och jag har inte ens börjat plugga än. bra agnes, bra. och i veckan är det språkvecka. kan vara det ord jag hatar mest (just nu).
men okej, ha en fin kväll. det ska jag också ha, tillsammans med tyskaboken...
pusshej

gårdagen

bild lånad av lisa

igår vid åtta tiden traskade jag maria och lisa över till towe, och efter ett tag kom även sara dit också. vi fixade med lite gott och hoppade i badet och blev sittande där i ca fem timmar. blev mycket prat skratt och oj vad jag bara mådde. tack för igår tjejer,
ni formar mitt leende  ♥

never say never ♥

24cebcab94b2d48d89cb9612b89e1f09_large

oj vilken bra helg den här helgen har varit. vill inte att den ska vara slut redan.
hela helgen har spenderats med fina människor. orkar inte berätta allt. men roligt har jag haft iallafall.
nu ska jag chilla med systeryster.
puss ♥

i know you're right behind me

oj vilken bra start på helgen.
ingen naturkunskap resulterade i att vi slutade tidigare, vilket kändes sådär jäkligt snuskigt bra. ett glatt gäng bestående mig själv, maria, sara, lisa, lovisa och daisy begav sig mot café linné. efter ett tag joinade emil också. blev fyra timmar där bestående av sjukt mycket skratt, ännu sjukare samtalsämnen och massa mys. oj så jag bara mådde. nu ska jag städa mitt stökiga rum och senare beger jag mig in mot staden igen för en myskväll med mina fina sara, moa & maria. men nu ska jag då som sagt städa.
pusshej


Tell me when you hear my silence


har verkligen ingen lust att skriva just nu.
känner mig som den första bilden och saker personerna på andra ♥
ska gå och lägga mig nu och försöka tänka på annat, roligt.
puss

den vackraste stunden i livet var den när du kom



godnatt allihopa.
sov gott ♥

i´m walking on sunshine

Tumblr_lvx0afqrev1qzekdio1_500_large

jag är på bra humör idag. borde inte vara det med tanke på historiauppsatsen som bara ligger och väntar och insatsen på matten idag. men jag är glad. jag har fina vänner som gör mig på gott humör, jag har mina favoritmjuckisbyxor på mig och jag lyssnar på bra musik. och imorgon ska jag träffa min fina bästis hanna och det kan inte bli annat än bra. innan jag får träffa henne måste jag dock göra ett tre timmar långt test-nationella i svenska (vadå test-nationella? var inte nian test nog? jävla dryga lärare) och gå på utvecklingssamtal. fan, jag hatar utvecklingssamtal. alltid så sjukt stelt. men sen, efter det, då får jag träffa min fina vän. kommer bli mycket prat, och det är alltid lika mys.
nu är det plugg och labyrint gäller.
harebrahej

i can´t make you love me

sitter hemma hos marfre för tillfället. det där med att åka till friskis direkt efter skolan blev inte av. åker dit lite senare istället. nu är det plugg som gäller. ha en fin eftermiddag alla ni, puss

kärlek vid sista ögonkastet

har tänkt på en grej. det är ganska ironiskt att jag säger att skolan tar kål på mig. för när jag har mycket i skolan, betyder det att jag pluggar järnet? nej. det betyder att jag sitter hemma, klagar och tycker synd om mig för att jag har så sjukt mycket, och spelar tetris. så inte fan borde skolan ta kål på mig egentligen. men jo, så är det. skolan tar kål på mig. kastar iallafall in handduken för dagen nu. är sjukt trött av noll anledningar. imorgon blir det gym efter skolan. ska bli sjukt skönt. ska köra slut på mig själv. men nu ska jag som sagt sova. ska bli sjukt skönt. så godnatt på er allihopa !
puss

Tumblr_lxxczpn8am1qaopfko1_400_large

So I don't look back Still I'm dying with every step I take


tisdag.
och tre dagar kvar till helg.
idag har varit en bra dag bortsett från att mina fucking läppar har svidit som fan hela dagen (det är en sån årstid - onda läppar och elektriskt hår). efter skolan blev det en fika med mina fina vänner soe och moe. och nu sitter jag här. med plugg som jag skjutit upp. sur på mig själv för att jag är lat och trött på skolan. men jag antar att man endast kan skylla sånt på sig själv. eller iallafall det första. men vafan. jag ska inte klaga egentligen. jag ska väl vara glad att jag lever. och fira det med lite historia-uppsats och matte-plugg. jippiiiii !
harebrahej

That should be me Holdin' your hand. That should be me Makin' you laugh

Tumblr_lxdj4klck51r724qyo1_500_large
(sista bilden - only for you moe. haha)

nu ligger jag här i sängen och lyssnar på låtar av killen på bilderna (så snygg att man döööör). imorgon är det tisdag, och tre dagar kvar till helgen (om man inte räknar med tisdagen, hehe). men okej, nu ska jag sova.
puss och godnatt

little miss sunshine



låt det va som i en film

Måndag.
Ganska nice dag ändå trots den dryga måndags-försovningen.
åkte skridskor på idrotten. kändes så sjukt skönt att jag inte var den enda som verkligen kände sig om bambie på hal is. hand i hand, bokstavligt, staplade jag och maria fram på isen. skulle egentligen slutat fem idag, men av någon anledning var samhällskunskapen inställd. inte helt fel. så det blev en fika på stan med maria. efter ett tag kom även sara dit också. fikan bjöd på mycket skratt och mys (som alltid♥). nu sitter jag här med matte som ska räknas och en uppsats som ska skrivas. bra att jag är så jävla skoltrött också. men det bästa är väl egentligen att sätta igång på en gång. men först - chillaxa med te.
och idag langar jag även upp två bilder (vet egentligen inte varför eftersom jag har en extrem ful-dag idag)
harebrahej




Give me your Strength


så bra och så sjukligt snygg.
jag sitter och dör just nu.

Turn up the love now, listen up now, turn up the love


precis hemkommen efter en mysig, kall och välbehövlig promenad med bror mig ♥
nu är det plugg som gäller. dock känner jag på mig att jag kommer vara inne på facebook mer än plugga. men det är en annan femma. imorgon är det skola igen och (jag vet att man inte ska klaga men) fy vad jag inte orkar/vill. men det är bara att stå ut,
nu ska jag plugga göra något kul.
harebrahej

♥ en famn för mig

sitter och tittar tillbaka på en massa gamla bilder. tänker & minns ♥
jag måste ha de mest underbara & finaste vännerna i världen.


kärlekens alla färjor


även denna kvällens planer ändrade sig sådär i sista minuten.
stannade hemma istället för att följa med till farmor och farfar. men istället kommer mina finaste bönor hit och myser. sara & fisen ♥ kommer bli en sån där kväll som man inte kan få nog av. med spel, te och mys. kan det bli bättre? men nu vankas det mat med bror min.
pusshej

vad vore jag utan dina andetag?

fredagen blev nice.
fikade efter skolan, åkte hem, bestämde mig för att träffa moe och, som det från början va tänkt, några fler. slutade med att det blev bara jag och moe på varma gubben med ett kärlekspar och tre skabbkillar (kungeeeen), blev en hamburgare på donken också. sitter aldrig fel alltså. sitter alltid så jäkla rätt. kvällen avslutades kall som fan, framför cityakuten (haha). nu sitter jag här, med gårdagens smink, en myströja och bara chillaxar. ska strax duscha, sen åker vi till farmor och farfar. kanske träffar lisa och sara ikväll också. vi får se vart kvällen leder.
puss

moa & jag - valborg 2011

woopwoop

Tumblr_ly0im5yf031r0mjkxo1_500_large

för ungefär en timme sedan trodde jag att denna fredag skulle bli en lung fredagkväll i soffan, men nu ser planerna annorlunda ut. om ca tjugo min drar jag in till stan och möter upp moe. det vankas festligheter. så det blir inga fler inlägg den här kvällen, men ni överlever.
pusshej

Jag vänder mig om för att se mig själv i ryggen och jag vet att jag alltid tappat nåt

nu åker jag iväg till skolan,
och idag är det äntligen (ÄNTLIGEN!!!) fredag.
ha en fin dag,
puss

När vi låtsas på riktigt från hjärtat och drömmen Kan vi vakna med tiden och sansas i sömnen


har precis haft världens deep-talk med moe på face,
finaste underbara moe ♥ du är allt jäkligt bra du.
har också insett att man ska vara tacksam över livet,
och över hur bra man faktiskt har det.

Om vi inte vaknar upp ur drömmen För bara döda fiskar går med strömmen

läste just en grej på facebook som fick mig att inse att världen är orättvis.

från det ena till det andra.
dagen har varit helt okej bra, kall och tråkig. halkade på väg till ica och drog med mig sara på vägen ner. resulterade i mycket skratt och en röd hand. ingrid och jag köpte fika på ica (ica-fika) och satte oss i skolan och deppade sönder över det som just nu förstör mitt liv - naturkunskaps-uppsatsen (fucking firi). imorgon är det iallafall fredag. så jävla skönt att jag skulle skrika högt. ska inte tänka ett dugg på skolan på hela helgen, behöver en paus. har lite halvdanna planer inför helgen så det här kan nog blir skoj. men just nu sitter jag med kapten röd på högsta volym, en kopp med äckligt blaskigt kaffe och en uppsats. men okej, hoppas eran torsdagkväll är bättre än mig (om inte - stackars er!)
pusshej

You had my heart inside your hand And you played it To the beat


det är okej att känna

Control yourself. Take only what you need from it.

den här dagen har gått ifrån att vara dryg som fan till ändå vara ganska hyfsad.
dock höll jag på allvar på att explodera när vi skulle ha test-nationella i engelska. otekniska och sjukt sega lärare var orsaken till det. nu sitter jag iallafall här hemma med den jävla miljöuppsatsen som förpestar mitt liv just nu. lika bra att bli klar så man kan sluta tänka på skiten. och juste, idag satt jag, lisa och sara och diskuterade vilka vi var i sex and the city. lisa och sara kom fram till att jag var mest lik samantha. vet inte riktigt hur man ska tolka det, om det är bra eller dåligt. men eftersom hon helt klart är den roligaste i sex and the city så antar jag att jag ska ta det som en komplimang. annars då? har det hänt något kul den här dagen? nej, inte mycket alltså. inte mycket alls faktiskt. så det här blir ett halvtråkigt inlägg men skitsamma.
puss

hårfärg

idag (eller om det var igår, kommer faktiskt inte ihåg) satt jag och brudarna och diskuterade hårfärger, och jag kom på att jag faktiskt inte har någon hårfärg. eller jag vet iallafall inte riktigt vad den kallas (och hur tråkigt är inte det?!). så nu har jag bestämt mig för att jag måste färga mitt hur. och ashley olsen har ju faktiskt en väldigt hyfsat snygg hårfärg, så vad säger ni? är detta något att kanske satsa på? skulle vara tacksam om ni bara kunde skriva en liten komentar. puss

I'm right there if you get lonely

dör lite mer för varje gång.

bitterfittan här. blev sur när jag tänkte på hur mycket plugg jag faktiskt har (som jag aldrig tar tag i), blev sur när jag såg att det var jättegod mat här hemma och jag inte var ett dugg sugen, blev sur när jag upptäckte hur trött jag är. ja, just nu är ett sånt där tillfälle då man bara vill krypa ner under täcket och vänta tills sommaren är här. men inte fan kan man det. nej, då har man en uppsats som ska in på fredag och massa annat (tur att leonardo dicaprio finns och lyser upp min gråa tillvara just nu). kan inte lärare komunicera lite med varandra ? verkar inte så. nu ska jag försöka skriva på min fucking uppsats,
puss från bitterfittan

But I see your true colors Shining through

Tumblr_lp4d3o9mib1qbs9a5o1_500_large

jag överlevde dagen trots att jag var nära på att kasta in handduken några gånger.
men jag överlevde. och enda sedan det jag kom hem fram till nu har jag suttit här framför datorn och gjort absolut ingenting av det jag borde göra. det vill säga: plugga tyska, skrivit på uppsatsen, pluggat matte. fan, det där nyårslöftet om att bli bättre i skolan kan ju bara dra någonstans.
okej, tråkigt inlägg. men bättre än inget.
hejdå

I'm not one of those who can easily hide

godmorgon allihopa !
ska strax åka iväg till skolan. och idag går jag alltså till fem. kommer förmodligen inte överleva dagen, men om jag gör det så skriver jag mer när jag kommer hem. ha en fin dag, puss
dagen idag...

längtar efter något som kan rädda mig.


ångest över att skolan börjar imorgon. vill ha mer helg. vill spola tillbaka tiden till i fredags och leva om hela den här helgen. har haft det bra. har träffat nya människor. har skrattat. har dansat. vill göra det igen. men nej. helgen är över och imorgon börjar jag halv nio och slutar fem. känn lite medlidande tack.
puss

party rock is in the house tonight

bild från gårdagens festligheter.

blev inte en mysig chill-kväll med hanna som det först var tänkt.
nej, istället blev det en fartfylld partykväll. och det var lika kul det. hanna och jag kom hem igen någon gång strax efter två. blev lite prat och skorpor innan vi somnade. & gud vad jag är lycklig vid din sida, bästis ♥ kvällen resulterade iallafall i fot-värk, men det var det fasiken värt. dagen idag har varit segare än nånsin. vaknade vid halv ett, gjorde oss en mysig frukost och satte oss och kollade på film. och mycket mer än så har vi väl egentligen inte gjort. har chillat galet hela dagen helt enkelt.
nu vankas det middag.
puss

i garderoben


(dom bruna "bratz"-stövlarna fick jag av min moster när jag var kanske 10 år, används till maskerad och sånt kan jag lova er, haha)

här har ni då några bilder från min garderob,
efter städningen. dock glömde jag ta före-bilder så ni har kanske inte så mycket att jämföra med men jag kan lova att det är stor skillnad nu. det var kääääoz innan. nu ska jag ta en lång, varm dusch för att senare åka hem till min vän hanna. vet inte riktigt hur kvällen kommer se ut, men kul kommer det bli i vilket fall som helst.
puss

svensk musik när den är som allra bäst




men om jag tar mig ifrån en sviken dröm och hit igen så kanske jag kan känna meningen med tystnaden.

befinner mig just nu i ett sjukt stökigt rum - mitt rum.
är ensam hemma, så den svenska björnstammen spelas på högsta volym och jag sjunger för fulla muggar. har bestämt mig för att göra en storstädning i mitt rum. rensa i garderoben och sånt nice. sen vet jag inte vad jag ska hitta på. vi får se vart dagen för mig. men just nu - den svenska björnstammen & storstädning
puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss


people help the people



you are my sweetest downfall

precis krypit ner i sängen, gosat ner mig i täcket, det enda som fattas nu är tröttheten. 
så istället ligger jag och lyssnar på låten, som jag aldrig tröttnar på, låten som får mig att tänka på så otroligt många fina minnen, samson ♥ oj så bra den är, och oj vad regina spektor är duktig. så ja, det är det jag gör för tillfället. imorgon ska jag sova hur länge jag vill, sen ta dagen exakt som den kommer. puss och godnatt


ta min hand och släpp inte taget

fredag igen då.
klarade mig hyfsat bra ifrån fredag den trettondes förbannelse.
efter skolan åkte jag och ingrid till gränby c, sa att jag gick fult så att en kvinna råkade höra och utbrast "jag tycker du går fint, du behöver inte oroa dig" och gav mig en klapp i ryggen. lite random men också väldigt trevligt. drack varsinn himelsk smoothie och vips hamnade vi inne på claes ohlson i varsinn massage-stol. ganska nice. köpte med oss massa konstig frukt, och åkte hem till maria. blev en myskväll med brudarna, frukt spel och nötter. bra start på en bra helg. nu sitter jag här på min mysiga säng, lyssnar på mysiga laleh och bara njuter av känslan att jag har två sovmornar framför mig. gud vad jag ska sova. oj vilken bra känsla. okej, jag avslutar detta korta inlägg med en bild på dagens klädsel, och en pussbild.
så puss & godnatt
tröja - h&m
halsband - gina tricot

fredag den trettonde

bild från julafton

fredag den trettonde idag. vi får väl hoppas att jag överlever.
efter skolan idag ska jag åka till friskis och träna. kommer säkert ramla på löpbandet eller någonting annat fredag-den-trettonde-jobbigt. okej, nu ska jag käka frulle.
puss

imorgon är det fredag


now you're just somebody that i used to know

fisen la ut det här klippet på hennes blogg och herregud så bra det är. jag säger som hon sa va musik kan vara bra ibland. jossan åkte hem för typ en tjugo minuter sen ungefär och nu ligger jag här i sängen och lyssnar på klippet ovan. vi hade det mys med prat, gymnasiekatalogstittande, sex and the city och pizza. supermegamys. men nu ska jag sova. så puss och godnatt

jag har inget mer än mina tankar

jahapp.
sitter här framför köksbordet och käkar pepparkakor och dricker kaffe. inte helt fel. hade kunnat vara helt fantastiskt. men jag är på dåligt humör. min dator är sönder, eller den är död för den vägrar starta och alla mina skolgrejer är på datorn ! puckot inom mig orkade inte spara på hemkatalogen (där man kan spara grejer för att kunna öppna dem på vilken dator som helst), nej hon var för lat för att göra det så hon sparade allt på skrivbordet. och nu är datorjäveln trasig vilket betyder att den måste lämnas in vilket betyder att alla mina dokument kommer försvinna. och gud, om du nu finns där uppe någonstans: sluta jävlas med mig och hjälp mig istället. så för tillfället sitter jag vid mami och papis dator. och om ca en timme kommer jossan hit, ska bli så mysipys. blir väl en fika och prat. men okej, nu har jag inget mer att skriva.
så hejdå
puss

för vi har varann, och det finns ingenting som vi inte kan

oj vilken bra dag.
att det var första skoldagen efter lovet märktes knappt. det var kul att träffa alla igen och lektionerna rullade på nästan som vanligt. efter skolan drog jag, inge och marfre ner på stan. blev en knallmörkblå tröja (som jag är osäker på) och en tubsjal rikare. naaajs. drog till favoritcafét (coffeehouse by george♥) och tog en mysfika, bestämde lite sådär halvspontant att dra på bio, och blev helt impade av en afrokille (så coool). begav oss till bion och såg på bion (såklart?) som var bra och konstig, och bra och spännande och bra och hemskt. men så om ni vill se en film som både är bra, konstig, spännande och hemsk så ska ni se Martha Marcy May Marlene. Efter filmen drog jag hem till Marfre, där jag fortfarande befinner mig. Och nu på kvällsningen (om man kan säga så) har vi ätit mat, kollat på biggest loser och chillat. och som maria uttryckte sig tidigare idag: det här är sista dagen i friheten. sista dagen och kvällen utan några läxor som ligger och trycker. fyfan. jag orkar verkligen inte skolan, och det har bara gått en dag. aja, nu ska vi göra situps (JARÅÅÅ) och sova.
hej och då och puss
(jaa, jag uppdaterar denna bild trots det faktum att jag verkligen ser ut
som en fem-årig liten ful bebis på den)

you're faking a smile with the coffee to go

kaffe, en bra film och en bror.
så ser stunden ut för tillfället. ganska sådär jättemysigt. har inte kommit in i den där sista-dagen-på-lovet-ångesten än, men den kommer nog så småningom. men tills dess ska jag bara chilla, med min fina bror.
puss

”Nu vet du allt om ingenting, din jävla sopa”

jahapp.
då var vi här igen då. sista dagen på lovet. och den här dagen kommer vara segare än segast. skulle egentligen till stan och träffa hanna, men förkylningen och huvudvärken höll mig hemma. vill inte bli sjukare. slöar just för tillfället i soffan tillsammans med min bror. kollar på the pacifik & kikar på kläder på nelly.com, ganska nice faktiskt. och en till grej jag gör - skrattar åt med en jätterolig, jättegullig, jättecharmig osv tjej på youtube (klicka här), hon har förgyllt min dag. älskade vän. okej, nog om henne. ska ta en promenad om ett tag. det är så behövligt så det nästan är skrämmande. under det här lovet har jag säckat ihop som sjutton. så en promenad blir det. antingen ute i friska luften, eller hemma på crosstrainern. okej, jag ser nu att det här inlägget kan vara det tråkigaste som någonsin skrivits. men ibland blir det så, och just nu så har jag inte så mycket att skriva om.
men ni får ha en bra dag,
puss

Don’t leave me alone at this time, For I am afraid of what I will discover inside




tar en paus från det eländiga och tröga städandet och tar hand om mig själv lite. ska tända lite ljus, tappa upp ett bad och läsa en bra bok. bara slappna av, glömma bort att skolan börjar på onsdag och bara vara för mig själv ett tag. sen blir det filmmys med familjen. så behövligt och mysigt.
men som sagt. nu - bad
puss

Så många broar jag bränt ingen tog mig riktigt över, nej men jag går inte isär när jag går med dig

älskade, bästa julia ♥
aldrig ska jag lämna dig, & alltid ska jag ställa upp för dig.
i ur och skur. i regn och rusk.
glöm aldrig det.
jag älskar dig

Give me wings so I can fly

igår var det myskväll som stod på schemat.
blev en supermysig spelkväll med många skratt. seriöst, vad vore jag utan er mina finaste brudar? ♥ kvällen hemma hos sara slutade med shutter island. strax efter ett begav jag och maria oss hem till maria igen. somnade väl någon gång närmare två. idag tog vi en promenad runt högarna, gjorde oss en god lunch bestående av pannkakor. och nu då? lyssnar på mysmusik, ska strax ta tag i mitt stökiga rum, deppar över att skolan börjar på onsdag. och juste, snart blir det läkarbesök för min del. förkylningen är värre än någonsin och jag är på botten. droppen kom när jag fick ont i öronen (IGEN!!!) så nu har mamma fått nog, snart blir det doktorn för min del. najs... okej, nu ska jag städa. ha det bäst! puss
we♥it

man måste dö några gånger innan man kan leva

@ marias place just för tillfället.
maria är i duschen, och om ca två timmar ska vi dra oss mot saras place där även fisen och lollo kommer befinna sig. blir en kväll med filmmys. gårdagens kväll var kanoners! mycket prat, mat och kladdkaka resulterade i matkoma och många skratt. okej, ännu ett ganska onödigt inlägg men bättre än inget. ha en fin kväll, puss.
gammal bild, men den duger

Jag vakna upp och höll om en dunk gin Men i drömmen jag just drömt höll jag om dig ♥


sitter på mitt fina golv, och lyssnar på håkan hellström. underbara håkan, någon dag möts vi du och jag. det måste vi. om en ca en timme kommer brudsen. så gos så gos. aja, ett väldigt onödigt inlägg men skit samma. hoppas ni får en fin kväll, puss ♥

never let me go

blev en mysig dag med fina vännen.
blev en storfika på stan, en hyrfilm på statoil, och lite godis på ica. filmen var en besvikelse men ändå lite bra ändå.
kvällen slutade med några avsnitt av sex and the city, popcorn och juice. nu sitter jag här, i pappas tröja och väntar på att klockan ska bli sju. då kommer nämligen några tjejor som jag saknar väldigt mycket - sara, maria & moa. ska bli så kul så kul. blir det klassiska med icapizza och prat. inte alls fel faktiskt. men innan det ska jag hinna duscha, fixa mig, och lite annat smått och gott. dock så har jag väldigt bra med tid så det är luuunch vettu,
men okej. det här inlägget suger.
hejdå

mot staden

lite stressad för tillfället, för om tjugo minuter ska jag träffa hanna.
puss

Heaven can wait we're only watching the skies

Tumblr_lve6pl5pbt1r1ohc9o1_500_179951113_large

fredag.
och jag sov riktigt jäkla skönt inatt alltså. som en stock. älskar att vakna och känna att man verkligen har sovit. strax ska jag ta en dusch. jag ska duscha sådär varmt att det känns som att man ska dö. eller nej, men nästan så varmt ska jag duscha. sen ska jag träffa hanna. åh vad jag längtar! kom nyss på att sist vi träffades var på skolavslutningen = alldeles för längesen. kom även på en himla jobbig sak. om fem dagar börjar skolan. varför varför varföööör?! jag orkar inte. jag behöver längre lov. jag behöver mer vila. vi är ju för fan unga. vi har inte tid att sitta i en skolbänk fem av sju dagar i veckan. åååååh, jag vill inte tillbaka!!! jaja, får väl ta vara på sista tiden av lovet nu då. fast egentligen - tiden går fort när man har roligt. kanske ska ha riktigt jävla tråkigt nu de här sista fem dagarna? fast nää, jag ska ha kul! jag ska träffa min finaste vänner och leva livet i fem dagar. sen tar vi en paus ifrån livet och åker tillbaka till skolan.
men det är som sagt om fem dagar.
just nu - en het jävla dusch,
puss

Nobody’s ever made me feel the way that you do


Just nu mår jag som bara den.
Ligger i min sköna säng, under mitt sköna täcke och bara myser. Ganska skönt att få krypa ned i sin egen säng efter att ha spenderat sex nätter på en luftmadrass som läcker. Och imorgon blir det ju då som sagt en dag med damen på bilden. My sister from another mister ♥ Men det är imorgon det. Nu är nu. Och nu hade jag tänkt sova. Dock känner jag att sömnen är på mils avstånd. Tror all trötthet efter gårdagens korta sömn blev kvar på bussen. Kanske smiter in till systeryster, vi få´la se. Men nu ska jag fortsätta lyssna på Ellie Goulding, och kela med missen.
Puss&Godnatt

we're meant to be, no doubt about it

kollade på sportens årskrönika. blev lite skratt, lite tillbakablickar och till och med lite tårar. ja, blödig som jag är så grät jag. nu sitter jag här på min säng och lyssnar på musik. för att vara mer exakt så lyssnar jag på eric saade. och nej, jag skäms inte över huvudtaget och ja, jag tycker faktistk ärligt talat att det är bra. snart blir det fruktsallad och glass med familjen. mysitmysit.
nu ska jag fortsätta med det jag gjort hela kvällen - chilla.
puss


I’ll pick up these broken pieces ’til I’m bleeding If that’ll make it right

jahapp.
då var man tillbaka i uppsala då. skönt men ändå jäkligt tråkigt. saknar ju mina fina kusiner redan ♥
iallafall så låg jag som en klubbad säl idag på bussen på väg hem. för efter en natt med ca tre timmars sömn är man rätt så trött. natten bjöd iallafall på många skratt, cola och mys. dog när vi såg en transa på chat roulette, dog när julia lekte gravid och dog åt videoklippen som är i slutet av inlägget. vet inte om det har att göra med att klockan var mycket och vi var trötta, eller om det verkligen var roligt. dock började jag ju gapskratta nyss när jag kollade på dom, så jag antar att de verkligen är roliga.
imorgon ska jag troligen träffa hanna, ska bli så kul så kul och så mysigt så mysigt. får se vad vi hitt på. nått ska vi väl kunna knåpa ihop.
nu ska jag chilla med livet (som så många andra kvällar det här lovet),
pusshej



When you call my name, it's like a little Prayer

idag har varit en seg och alldeles lagom hurtig dag.
sov till klockan elva, käkade tacos till frulle och segade fram till klockan närmade sig två. då bylta vi på oss och gick ut i snön. åkte lite pulka, hade lite snöbollskrig, brottades lite, försökte gå upp i brygga (resultatet = ajajaj), och åkt skoter. och fy fan va kul det är att åka skoter. nog för att jag är hälften rädd och hälften exalterad. kussen brassar på utav helvete och det går fort som fan. men det roliga överväger verkligen det läskiga, och jag skulle lätt kunna flytta till norrland bara för att åka skoter. för ska jag vara ärlig tycker jag att det är jäkligt töntigt om man har skoter och inte bor i norrland (inget illa menat om det är någon som känner sig träffad), skotrar hör liksom inte hemma i t ex uppsala. nej, skotrar ska vara i norrland. punkt slut. nu sitter jag iallafall här med blött hår efter en härlig dusch och väntar på att de andra ska komma in. ska nog slå på tvn lite och se om det finns nått intressant där, hehe..
aja, ni får ha det så bra,
pusshej

Kortsammanfattning

härmar min fina vän fisen och gör en kortfattad sammanfattning av förra året:


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - ja
2. Höll du några av dina nyårslöften? -  ne
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - nej
4. Dog någon som stod dig nära? - nej
5. Vilka länder besökte du? - inget om man inte räknar med åland (som jag inte ens gick i land på, hehe)
6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012? tråkigt svar men jag vet faktiskt inte
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? - då vi hade klassfesterna med 9c ♥
8. Vad var din största framgång 2011? - köpte friskiskort (haha)
9. Största misstaget? -  åka till skansen dagen efter en klassfest (no good)
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - en dryg förkylning som jag fortfarande drass med
11. Bästa köpet? - friskiskortet
12. Vad spenderade du mest pengar på? - fika  & kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - mina fina vänner 
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? - Home av Edward Sharpe and the Magnetic Zeros
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Gladare
16. Vad önskar du att du gjort mer? - Tagit vara på saker mer, t ex tiden med underbara 9c
17. Vad önskar du att du gjort mindre? - Fikat, haha
18. Hur tillbringar du julen? - Med min fina släkt
19. Blev du kär i år? - njee, kär & kär
20. Favoritprogram på TV? - Sex and the city,
21. Bästa boken du läste i år? - Sandor/Ida
22. Största musikaliska upptäckten? - Mumford and sons, (Tack Fisen)

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - en tröja 
25. Något du önskade dig men inte fick? - ett shampoo och balsam, haha
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? - Släkten kom hem till oss och firade
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - Finns det väl alltid, men kanske någon som får en att känna sig sådär extra speciell hade väl inte varit helt fel.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? - Enkel
29. Vad fick dig att må bra? - Mina nära och kära
30. Vilken kändis var du mest sugen på? - Ett tag - Ulrik Munther
31. Vem saknade du? - Michelle 
32. Den Dom bästa nya personerna du träffade? - Lisa Mattsson, Ingrid Joelsson & Sara Pavasson 


When you love someone, but it goes to waste. Could it be worse?

mina armar är darriga. min rumpa gör ont. min panna är svettig. min mage värker.
och vad har jag gjort då kanske ni undrar? jo, jag har åkt bob efter skoter. och fyfan va kul det var. och fyfan va jobbigt det var. japp, kalla mig gärna tjockis men jag blev trött. när man glider av hela tiden och får springa ungefär tio meter för att hoppa på igen, och med den usla kondition som jag har så är det kanske inte en jättebra kombo - att springa med tunga, blöta vinterkläder. nu sitter jag här, fortfarande anfådd, och luktar skoter. kanske ska stanna till torsdag istället. men vi får se hur det blir. ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på.
men nu ska jag kolla på film,
puss

nattinlägg

sitter här i ett rum som luktar unket (kan i och för sig bero på dörren har varit stängd hela dagen, och att tre skabbiga tjejer sitter på insidan, dricker cola och kollar på film). och vad gör vi nu då? exakt samma sak som vi gjort resten av dagen. kollar på scary movie 3, dricker cola och är unkna. dock slår jag bara ett getöga på filmen lite då och då eftersom jag tycker att datorn är mer intressant.
men okej, dags att slå ett getöga på filmen.
pöss och godnatt



2012

första inlägget 2012 då.
vill bara börja med att säga att jag tycker att nyår är väldigt överskattat osv.
och med det sagt vill jag berätta vilken mysig nyårsafton jag har haft. åt supergod mat, skrattade så jag hade ont i magen. kvart i tolv byltade vi på oss allt vi kunde för att gå ut och fira in det nya året (det är inte varmt här i norrland kan jag säga). blev rädd för raketsmällen så jag spillde ut dricka över mig själv, blev jagad av morbror (haha), pussade kusinvitamin. kvällen slutade någon gång vid halv fyra kanske då kussen frågade mig vad hon hette, och jag halvsovande hade mumlat "majsaaaan. ja, fråga inte ens. idag blir det nog en mest lung dag. fast okej, klockan är tjugo i två så halva dagen har väl typ gått.
nu skrev jullan att jag ska gå upp till hennes rum, och ta med tre glas. det vankas cola-party !
pusshej

RSS 2.0