måndag , början på sista veckan

tjena bloggen !
nu är det måndag och sista riktiga veckan i skolan, för nästa vecka är det prao i två veckor och veckan när vi kommer tillbaka är sista veckan innan sommarlovet och då brukar det inte va så mycket lektioner och så :) så skönt så !
dagen idag va ganska skön ändå , känndes inte alls som vi gick till halv fyra ;) och det är så otroligt varmt ute ! jag blir så himla glad :D svettades i hjäl när jag hade min skinnis (skinnjacka) idag (;

men nu ska jag gå ut och ta lite kort och hoppa lite studsmatta kanske :)

hejdå
kraaaam !


saknar dig bästavän !


konfirmerad & klar :)

tjena bloggen :)
jahapp, då var man konfirmerad då ! känns faktiskt lite tråkigt att det redan är slut .. kommer sakna våra onsdags faktiskt :( fast det är ändå roligt att vara konfirmerad :)
åkte till bälinge kyrka vid ca halv nio , för klockan nio skulle vi fotograferas , :) skitbra fotograf verkligen !
sen i typ två timmar gjorde vi nästan ingenting, typ lyssnade när några övade på deras sång och sånt :) jag var så otroligt nervös :p
och när vi skulle göra våran teater börjar ju jag såklart skratta .. kanon ! haha, aja, det var väl nervositeten som släppte :p haha !

sen åkte vi hem, farmor & farfar och mormor var också med :) vi dukade fram och käkade suupergod smörgåstårta ! juste , min kära hanna lo kom också och käkade , :) sen va det tårta :)
okej , jag vet att jag skriver sämst just nu men jag orkar inte skriva:p
men jag lägger ut lite bilder på mina presenter : )



fick ett par söta små rosa örhängen av faster och farbror
okej , bilden blev inte så bra men (;


ett jättefint halsband av hanna :)




ett fodral av mamma och pappa som jag kan lägga min ....


.... kamera i som jag också fick av mamma och pappa &
syster och bror :)

min hand ser jättefet ut men vem bryr sig ;)



juste , jag fick också pengar av farmor och farfar & mormor :)
och tulpaner av farmor och farfar :)

tack så jättemycket för alla jättefina presenter !


hejdå
kram




GRATTIS JOSSAN !

nu är det så att idag fyller min kära man 14 år !
och det måste ju firas på nått sett, därför tänkte jag bjuda på lite snygga bilder på oss ! :)
okej , bilderna är nog väldigt osmickrande men det är så vi ;)




är det inte väldigt typiskt oss att ta morgonbilder ... ?

snälla, döda mig inte !! :)


grattis sötnos, älskar dig ! :)


årspremiär på grönan

helloo bloggen ! en väldigt glad agnes här idag !

igår vid typ tretiden åkte jag och familjen till gröna lund för att träffa moster och kusin som hade åkt enda från norrland till stockholm på klassresa. så vi åkte dit och va med dom på grönan enda tills stäningsdags, och det var så grymt roligt ! :)
så dessutom ganska många kändisar ;) emd va där och repeterade till sommarkrysset som är ikväll , plexus från gladiatorerna va där, och på vägen hem såg vi brolle utanför nån klubb, och juste ! på gröna lund såg vi också kissie, och jag måste bara säga ! vilken töntigt brud alltså ! hon gick runt med sina kääära vänner och trodde hon va något med en jävla sjal över huvudet , som om inte det skulle ge mer uppmärksamhet än om hon inte hade den där sjalen :o så himla töntigt .. plus att den där jävla dennis tog en bild på oss bara för att vi stod och kollade på henne ! och hon blir arg för att folk tar smygbilder på henne :s
haha, okej ! nu ska jag sluta . jag låter seriöst som typ henne själv när hon klagar på folk .

idag iallafall ska jag på genrep till konfan, för imorgon is the big day ! jag är nervös :( aja, det är bra att vara nervös :)

men nu ska jag gå ut i det fina vädret, det är 26 grader i solen :O :D

hejdå bloggen , skriver kanske mer ikväll när jag kommer hem :)
kram



nervöös !

hejsan bloggen ! kom typ hem från sanna efter en stund sen, har sovit hos henne , & vi hade superkul , som vanligt :)

nu sittter jag här och skriver med en stor klump i magen, för på söndag är det konfirmation och jag herta, frida & amanda ska spela en teater om nattpärlan , haha ! och sen i går bestämdes det också att jag ska spela piano till rebecka, ann-sofie och sandra som ska sjunga "a drop in the ocean" . snälla gode gud, gör så jag inte spelar fel ! fast jag kan den väldigt bra redan men :) det ska nog funka :p
nu ska  snart min kära mor hjälpa mig att fålla upp den alldeles för långa kåpan jag ska ha på mig. så är det när man är kort, man får fålla upp grejer för att kunna ha på sig dom . eller så skiter jag i å fålla upp den och snubblar mitt i kyrkan för att jag råkar gå på den , njjaa skulle inte tro det :)
 
men nu orkar jag inte skriva mer men eftersom det var ett tag sen jag
la upp en bild så slänger jag in en oerhört snygg bild på mig med min
fina konfirmations-krage ;)

hejdå bloggen
kram


snorig ...

tjabatjena hallojsan bloggen !
idag var en jätteskön dag med helt underbart väder ! nu är våren hääär ! jippi ! okej , den har väl varit här ett tag men :)
och jag är helt täppt i näsan, och snorig på samma gång .. hmmm ? juste, idag va sista riktiga skoldagen den här veckan . för imorgon är det städdag, men vi som är här i våran klass slipper städa för vi ska göra en pjäs om miljön istället som vi ska spela upp för sjuorna och åttorna :)
just nu sitter jag och kollar på lite klipp från saltkråkan . kanske lite töntigt jag vet, men jag ääääälskar tjorven :)

men nu orkar jag inte skriva mer :) kanske skriva igen imorgon men något mer ikväll blir det nog inte :)

hejdå
kram


bloggpaus

tjena bloggen :) har inte bloggat på ett tag , men jag har verkligen inte haft någon lust.  har faktiskt försökt några gånger men efter en mening orkar jag inte så ;) men nu tänkte jag skriva lite .
sitter här och desperat kollar på nelly.com efter en fin enkel (helst vit) klänning jag kan ha på mig på söndag, då jag ska konfirmeras : ) jag va och kollade på den andra gruppen när dom konfirmerades och då blev jag jättenervös. jag kan inte precis säga att jag längtar till på söndag :s aja, nog om det :)
idag (och två veckor fram) var vi bara halvklass , för andra halvan är på prao . suuupersköööönt ! :)

aja, nu orkar jag inte skriva mer :) puss hej

RSS 2.0