Poison my sight while you kiss me goodnight In the happyland

näst sista jobbdagen avklarad.
och idag har jag vetat till några killar som hoppade långhopprep (hej svagis !), och suttit vakt till en vattenbana. jarååååå... nu sitter jag här och lyssnar på amanda jenssens sköna greetings from space. ska nog gå ut och lägga mig i solen också, härliga tider ! och man kanske ska passa på, för i helgen ska det bli regn.
japp, nu har jag inget mer att skriva !
tjaråååå


skor



kikade lite på nelly.com och hittade dessa två snyggingar.
de svarta sandalerna tycker jag var sjukt snygga + att man kan inte
få nog av sandaler (eller skor över huvudtaget).
och de vita med blommor tyckte jag var jättesöta, och jag vill inte
gå i svarta converse resten av sommaren (hur somrigt är det liksom?)

jag ska suga lite mer på den här karamellen och sen får jag se om jag
beställer eller icke. de svarta är jag lite osäkra på, men de vita ... i´m in love !

ja, det var det enda jag hade att säga för den här gången.
puss hej

Let the sunshine in

solen, min bästis ♥

idag har jag jobbat. två dagar kvar nu. sjukt skönt ! två dagar --> sommarlov. jaråå.
efter jobbet så åkte jag hem, böt om till bikinin och la mig ute i solen. nu sitter jag här med min andra bästis = sex and the city-boxen. jaa, jag vet att jag låter som världens no-lifer.
och juste, idag fick jag en present från fritids. två badminton-racket och en badminton-boll! och jag som suger på badminton. men kul ändå, perfekt nu i sommar !

ikväll blir en chillkväll tillsammans med pappa. mamma, bror och syster är i borlänge för matilda skulle gå på peace and love idag och se kings of leon (fuck you ...) och eftersom både mamma och broder är lediga så hänkade dom för att ... ja, hitta på något i borlänge. men det blir nog en rätt lung och mysig kväll tillsammans med älskade pappa.

nu har jag inget mer att skriva,
så ni får ha det så bra ! puss och kram


bild från igår


bildbomb



























en liten bildbomb från gårdagens picknick med dom bästa.
kvällen bjöd på snack skratt & massa mat (såklart).
tack tjejer, för att ni är så sjukt bäst !

dagens





såhär ser jag ut idag,
nu cyklar jag iväg mot jobbet.
bloggar ikväll när jag kommer hem efter picknicken med tjejerna !
pusshej

I dont need a microphone to say what I been thinking, My heart is like a loudspeaker thats always on eleven



den här fina tunikan beställde jag hem igår.
den kanske inte ser sådär jättefin ut på den här bilden,
men jag hade tänkt ha ett skärp i midjan + att den är finare på.

nu ska jag gå och torka håret och fixa mig.
ha en fin dag ute i solen !
puss

Fairy tales don't always have a happy ending, do they?




klockan är kvart över sju och jag har redan hunnit duscha och ätit frukost. jarååå.
gick upp halv sju idag för att hinna duscha längre. nu sitter jag här och funderar över vad jag ska ha på mig idag.
det ska nämligen bli sketavarmt idag. klänning eller shorts ! hmmmm.... shorts är nog det allra bästa när man jobbar med barn.

och efter jobbet idag så cyklar jag direkt till gamlis/stan och möter upp de otroligt saknade towe och maria ! sen när moe har slutat jobba så kommer hon också så ska vi ha picknick och mysa galet. det blir sista gången innan towe åker till vårat kära grannland finland ... :(

men nu ska jag göra mig klart så jag kanske hinner med ett å annat sex and the city-avsnitt innan jag åker.
pöss och häj !


and nothing else matters

början på sista veckan.
skönt och kanske lite lite tråkigt. kommer ju såklart sakna alla mina småungar !
otroligt skön dag idag ändå - mensvärken som dödade mig. satt ute i solen mestadels av dagen,
just nu sitter jag och kollar på nelly.com och H&M + lyssnar på erik hassles underbara cover
på metallicas låt nothing else matters.
har hittat en khakigrön tunika som jag förmodligen ska beställa hem, kan bli riktigt snyggt med
ett brunt skärp i midjan och ett par sandaler, jaråååååå...

nu har jag inget mer att skriva, puss !


vi ska ha kul nu

det har blivit en liten oplanerad bloggpaus denna helgen men vad gör det? nu har jag extra mycket att skriva om .... typ.

midsommar blev väl inte riktigt som man kanske tänkt, uppsala var dödare än dödast (det är klart ! alla andra hade ju planerat långt i förväg!) men jag och moe hade kul ändå. "fest hos mange" och haksång ledde till många skratt. kvällen/natten avslutades med en nattmacka och ett glas oboy och klockan tre sov vi som två klubbade sälar. och även om vi kanske var rätt lama så hade jag sjukt roligt ! tack moe ♥

på lördagen cyklade jag hem vid halv tolv tiden, och sen vid tre tiden kom släkten över på middag. god mat och gott sällskap kan man inte få för mycket av. apparna "switch face" och "iface fat" bjöd på många skratt. tänk vad jäkla ful man kan bli bara av att få mammas frisyr ! haha ...

och idag har det varit kalas. grattis till min älskade underbara farfar som fyller år imorgon ♥ och som alltid så var det mat. massor av mat ! och matfreaket inom mig tog över och levde villt till vid matbordet. maten kommer bli min död.
och jag måste bara säga hur glad jag är som är en i petterssons-släktet. vi har så roligt ihop jämt när vi träffas.
pappa tog några bilder på mig + syskonen & kusinerna med sin iphone och när jag listat ut hur jag föröver dom till datorn så lägger jag ut dom här.
och imorgon är det jobb igen, depp !

men nu måste jag kissa,
puss och hej


midsommar


vad tycker ni om mina egenjorda midsommarkransar? själv är jag väldigt nöjd ...

ja, som säkert alla vet så är det ju midsommar idag. och här sitter jag med blött hår och borde snart börja göra mig iordning. ska träffa moe halv tolv här ute i bond-börje. och ja, jag vet att klockan bara är tjugo i tio och att jag ska träffa henne halv tolv. men jag tar det hellre lungt och segar som satan än att börja fixa mig tolv och stressar järnet (ifall ni undra liksom). och ja, vad ska vi hitta på då... inte fasiken vet jag ! men kul kommer vi ha, det har man alltid med moehoe ! men kan väl dra planerna iallafall (eller så långt jag vet). börjar med det gamla vanliga midsommarfirandet vid fjälliden. kommer träffa mycket härligt folk och det bästa, vet ni vad det är? att nästan varenda jävel är en börjebo ! thats how i like it ! sen... ja, sen vet jag inte så mycket mer.

aja, nu ska jag äta frulle sen ska jag torka håret. eller om jag vill se ut som en retard hela dagen så låter jag det självtorka. om jag vill se någorlunda normal ut så torkar jag det (ifall ni undrade igen liksom)


länge leve du min vän, du som alltid följt mig hem. nykter eller alldeles för full

ibland kan det vara så mysigt att jobba på fritids. som idag t ex. regnet gjorde så ingen unge ville gå ut (jag förstår dom fullt ut) så det blev lite av en pysseldag idag. gjorde örhängen + förgyllde en sex-årings dag då hon blev ägare till dessa (ibland är jag allt bra snäll alltså), ritade, diskade och hade det mysigt.

men nu är det helg, och gud va skönt. ingen irriterande väckarklocka klockan sju på morgon. jag kan göra lite vad jag vill nu i tre dagar. dock är planerna för midsommar minst sagt jäkligt flummiga. måste bara säga att midsommar är väldigt överskattat. fakiskt.

just nu då. gör typ allt och inget. växlar mellan facebook och spele.nl. äter jordnötter och dricker vatten. lyssnar på musik och kollar på gamla bilder. ja, allt och inget. tänkte äta en tomat men den var möglig, mys. jag åt den ändå.






hahaha, eller inte ! tror ni jag är psykisk störd eller nått ?
nu har jag inget mer att skriva, så vi säger väl hejdå då !
hejdå


saknar min tös som åkt iväg till italy ..

jag gråter bara i regnet



varför har inte jag hört denna underbara låt tidigare? jag vill bara ha mer mer mer!

Have you ever been caught in the poring rain, Wondering if anything can ever be the same, again

härlig dag idag. jobbet bara flöt fram och vips var klockan halv tre och jag cyklade in till stan och träffa moe. mysigt det. gick till max och drack en varsinn lyxshake (jag älskar när folk är skyldig mig pengar, mohahaha). strosade runt på stan och kollade i olika affärer, stötte på magda & nattis några gånger, trevlans det !
moe, hon är bra härlig hon ! gulleko♥

och imorgon är det sista jobbdagen för veckan, ska bli riktigt skönt faktiskt ! sen på fredag är det midsommar, och jag vet ännu inte helt säkert vad jag kommer hitta på men nått blir det, det är jag säker på ! och juste, jag kollade hur vädret blir på fredag och det ljusnar. 20 grader , sol och moln. jaråååå.

nu har jag inget mer att skriva, så ni får ha det så gött så skriver jag kanske mer imorgon !
pöss


snodde bilden från moes blogg (http://moamatilds.blogg.se/)

pöss hej

Sticks and stones may break my bones but chains and whips excite me

kvart över tio och jag är halvdöd. jag tänker fan gifta mig rik när jag blir vuxen, aldrig att jag tänker börja jobba... att jobba är verkligen jobbigare än man kan tro.
men imorgon är det näst sista dagen sen är det helg och midsommar. härligt det ! ännu härligare skulle det vara om jag visste vad man ska hitta på på midsommar.. och jag har ingen aning. förmodligen blir det det klassiska på dan; dansa kring stången på fjälliden och umgås med allt älskat börjefolk. sen på kvällen, vad som händer då det är än så länge en stor fråga.
men nu ska jag nog gå och sussa. lika bra det, så jag slipper göra bort mig genom att gå omkring och gäspa hela tiden imorgon (vilket jag har gjort i princip ... varje dag sen jag började jobba !).
och imorgon ska jag som sagt träffa moehoe, och jag åker förmodligen in direkt när jag slutat så det blir nog inte så mycket skrivning imorgon.
men men , pöööösss & kräääääm !


Cut out all the ropes and let me fall







snart kommer mami hem med piiiizza. hon är allt bra hon ! okej, jag ringde och frågade ifall hon kunde köpa men so what?
imorgon efter jobbet tar jag mina tapra ben och trampar in till stan, möta upp moe och planera, planera och planera. skulle egentligen träffat henne idag men att jobba på fritids tar verkligen kål på en. ,
ja, jag kan väl berätta om min dag på fritids om ni är intresserade vilket så många är. idag har jag antingen tvättat lego eller lekt med barn. plus att jag har bränt mig flera gånger på brännhett lego, inte så kul.
nu ska jag gå och hjälpa pappa vika ihop ett tält *suuuuuuuck* och sen ska jag duka fram.


When you love someone, but it goes to waste. Could it be worse?






nobody said it was easy

klockan är tre minuter över nio och jag funderar starkt på att krypa i sängs.
innanför mitt pannben sitt fortfarande en ilsken liten farbror och slår med en hammare och resten av mig är bara allmänt trött. japp, sängen blir det nog !
men innan de ska jag försöka få ihop en någorlunda bra inlägg.
idag är det måndag, och om fyra dagar är det midsommar och jag vettesjutton vad som kommer hända då. nått vill man ju göra liksom ! men vaaaad? vi få´la se. men men, jag tänker nästan ta det lite som det kommer.. tror jag.
justeeee, från och med torsdag kommer jag gästblogga på min vän fridas blogg, eftersom hon åker till malta på språkresa i en hel månad (och nej jag är inte alls avundsjuk *host host*) och då bad hon mig att blogga på hennes blogg, så nu får ni allt börja läsa hennes blogg också (om ni inte redan gör det, för isåfall är det bara att fortsätta som vanligt!). och hennes blogg heter: http://www.nattstad.se/fridaparis .
men jaa, nu har jag väl inget mer att skriva !
men ni får ha det så bra så skriver jag mer imorgon.
pöööööööööss !

slänger in en bild på några fina brudar som jag saknar väldigt mycket just nu.

(bilden lånade jag av sara karvonen)

I'll spread my wings and I'll learn how to fly

hemskaste dagen hittills på sommarlovet.
mitt huvud bestämde sig för att det skulle vara lite kul att ha huvudvärk så hela dagen har jag plågats av huvudvärken och ansträngt mig för att ens kunna vara trevlig mot barnen.
och det spöregnar, vart är solen? det är faktiskt sommar vilket jag faktiskt är glad över. för det gör ingenting att det regnar nu när jag jobbar hela tiden eftersom barnen på fritids helst vill vara inne och leka, och jag skulle bli sjukt deppig av att sitta inne och se hur solen bara steker utanför. så mera regn i två veckor till tack !
aa, men vad gör jag nu då. sitter här inne i vardagsrummet och käkar mackaroner. fyfan va gott det är alltså !

men nee, nu har jag inget mer att skriva.
ska övertala min bror att det är roligare att titta på film än att spela tv-spel
pusshej

what can i do to make you love me, what can i do to make you care ?

har precis klämt en skål med jordnötsringar och en cola. mumsfilibaba !
annars då ? jaa, sitter i köket och lyssnar på skön musik.
helgen har varit jättemysig med god mat, kamping, mygg & underbara släkten. men som man brukar säga, borta bra men hemma bäst. det är rätt skönt att vara hemma ändå ! dock avslutades kamping-trippen med att vi pappa och några till fick meka med våran bil som plötsligt gav upp. men hem kom vi som tur va.
imorgon är det jobb igen och jag är rätt otaggad. men den här veckan kommer bli jättelugn, kommer typ vara fem barn på fritids. så det är chill.
men nu ska jag ta hand om mig själv lite, klippa naglarna, raka benen, ansiktsmask och sånt mys.
puss och hej på er !


wehearit.com

Sometimes it lasts in love But sometimes it hurts instead




You know that I want you And you know that I need you.I want it bad, Your bad romance

idag har jag varit tröttare än tröttast.
har typ gäspat varannan minut och ansträngt mig för att orka leka med barnen. slitigt jobb man har.
just för tillfället sitter jag och lyssnar på la musica och bara chillar galet.
ska snart packa inför helgen då jag + hela tjocka släkten på pappas sida åker till halsta hammar för att campa. dock så ska det regna och vara ca 16 grader hela helgen så om jag ska vara ärlig så är jag sjukt otaggad på att åka och campa. men det blir nog mysigt ändå ! det blir vad man gör det till .
sen måste jag packa till imorgon också för då åker jag till eskilstuna med jobbet (haha, fasiken va vuxet det låter att skriver "med jobbet") och är där hela dagen.
men nu har jag inget mer att skriva,
så puss hej !

Don't know every high and every low, But I'm just getting started. This can't be the meaning of it all, Everthing is just repeating

just nu är mitt självförtroende nere på botten.
känner mig allmänt ful och äcklig. har världens fläskläpp (fråga inte hur för jag har ingen som helst aning) som gör ont, har inte tränat på länge (eller okej, jag gjorde de senast i förrigår men känner mig ändå som en fet ko), mina ögon svider (fråga inte om de heller för jag har inte någon aning på den fronten heller).
aja, nu ska vi inte klaga. jag har redan klagat tillräckligt till moe idag, stackars moe säger jag bara !
jaa, vad kan jag mer skriva !
nej, jag har inget mer att skriva så hejdå

(och bara för att jag känner mig som en fet ko så tröstäter jag med en singoalla ! )


Something came alive, just when i thought that all was gone

regnig dag = film på fritids.
väldigt skön dag idag. eftersom det började spöregna vid lunch så fick ungarna inte gå ut så då blev det film i stora salen och jag satt och pratade med fröknarna och fixade med tyger och garn.
gårdagen var också härlig. efter jobbet igår cyklade jag in och mötte moe. vi käkade på java, mycket prat och skratt och mat. sen efter det cyklade/gick vi runt och kollade på läskiga hus.
jaa, nu har jag väl inget mer att skriva,
så ni får ha det så bra ! puss o hej

kan du måla allt med färger i en vind

första dagen på jobbet, check !
mysiga ungar och trevliga fröknar. kommer nog bli tre härliga veckor det här !
just nu sitter jag och lyssnar på skön musik och bara chillar galet.
jag har sagt åt mig att även om jag jobbar så är det ändå sommarlov och att
jag ska försöka hitta på saker på kvällarna. men ikväll blir det nog en chillkväll ändå,
kanske ska ut och jogga senare. behövligt !
men imorgon blir det ut å äta med moehoe ! mys. kommer garanterat bli mycket snack.
nu har jag inget mer att skriva !
simma lungt,
puss

Ibland gör man rätt, Ibland gör man fel. Lev med det

känns lite surt att man sista kvällen innan man börjar jobba spenderat liggandes i soffan och kollat på en usel film. aja, thats life !
nu kommer jag vara fritidsfröken i tre veckor framåt. känns både nice och onice. nice är det att jag får åka med till eskilstuna och att jag tjänar pengar. det som är onice är att det egentligen är sommarlov och att jag ska jobba. men jag tror att det kommer bli kul, ska ju i princip typ leka i tre veckor med 6-9 åringar. det blir nog toppen.
och imorgon är det en stor sol och 21 grader, jaråååå.
nu ska jag nog gå och lägga mig eftersom jag måste gå upp klockan sju.
puss och godnatt !


saknar dig stumpan ♥

Keep on dancing till the worlds ends







en uttråkad agnes + en webbkamera = egobilder.
nu ska jag ut och jogga. puss och hej !  


genom hålet i mitt hjärta



jag vet att den här låten inte är precis jätteny men det är först nu jag lagt märke till hur bra den är.
den är typ gjord i sammarbete (eller hur man nu skriver) av programmet efterlyst,.
videon tycker jag är cool men väldigt läskig och obehaglig ! men jag diggar´t

You make me dance, Bring me up, bring me down, Play it sweet, Make me move like a freak, Mister Saxobeat

vaknade och fick panik när jag såg att klockan var halv nio. eftersom jag trodde att det var måndag och jag börjar jobba klockan nio. hehe, jobbigt jobbigt !
men nu är jag på banan igen och sitter jag lyssnar på veronica maggio. idag vet jag inte alls vad dagen har att bjuda på, inte mycket tror jag. ska städa mitt rum (som jag aldrig gjorde) och om solen tittar fram tar jag nog på mig bikinin och lägger mig i en solstol och steeeeeker.
nu har jag inget mer att skriva,
ciaoooo !


bjuder på en lite rolig bild på mig och min kussemusse


I wanna boom bang bang with your body



gud vad jag älskar denna låt ! såfort man hör den vill man ställa sig och skaka loss. haha

You're fuckin' perfect to me

ojojoj, nu är det äntligen sommarlov ! fast mitt riktiga sommarlov börjar inte förens om tre veckor eftersom jag ska börja jobba på måndag.
gårdagen var full av massa olika känslor. trodde jag skulle dö så mycket jag grät på avslutningen. och magdis med sin änglaröst hade skrivit en låt till oss (9c) som hon sjöng. jag tror inte det var många som inte grät då, börjar nästa gråta bara när jag tänker på det.
efter avslutningen blev det piknik med klassen. och den pikniken innehöll massa godsaker, lekar och gräddkrig.
kvällen vart också jättelyckad !
och juste, balen vart också jättelyckad ! och tack ännu en gång till ellen som fixade mig !
nu har jag inget mer att skriva, tror jag ska ut och lägga mig i solen sen städa mitt äckliga rum.
pusshej

och såhär såg jag ut på balen:




Under the coconut tree we stay, watch as the night turns into day

nu sitter jag här med en bonaqua päron och bara mår.
snart bär det av till skolan. den sista skoldagen som 9c (om man nu kan kalla en dag utan lektioner för skoldag).
och idag ska vi kolla på bilder och filmer från våra tre år tillsammans. tänka tillbaka och minnas ♥ känner på mig att det kommer bli mycket skratt och tårar. och hörde jag rätt igår så blir det glass också. men det kanske bara var önsketänkandet som spökade, hehehehe.
nu har jag väl inte så mycket mer att skriva mer än att jag vill skicka iväg en lite hälsning till maria som åker till USA idag. nu får du ha det så jäkla kul så ses vi på en gång när du kommer ha. kommer sakna dig stumpan ♥



puss och hej.
ha en bra dag !

jag tar det jag vill ha, jag tar det natt och dag

jissies vilken dag.
det var menat att niorna skulle ha typ beachvolleyboll-tunering idag vid fyrishov. men eftersom varken jag, sara eller frida skulle vara med och spela (hehe, lataaa !) så smet vi in på fyrishovs utebadplats där de höll på att spela in postkodskampen och eftersom det var gratis så satte vi oss i publiken och mådde som bara den ! och som pricken över i.et fick vi träffa sandra dahlberg, saras barndomsidol ! och hon var jättetrevlig faktiskt.
nu sitter jag hemma och äter glass och lyssnar på musik. funderar på att gå ut och lägga mig i solen. problemet är att jag inte riktigt vet vart solen är. det är 25 grader ute men vart är solen? aja, livet är bra underbart nu alltså !
imorgon är det bal och om jag ska vara ärlig är jag lite nervös. tänk om jag gör bort mig. t ex trampar snett i mina klackisar (jag använder aldrig klackskor så), eller om klänningen som är axelbandslös åker ner. aja, vi får hålla tummarna och hoppas på att allt går som på räls.
pusshej

dagens outfit:


dagens kändis:

What are words If you really don't mean them When you say them

yes, denna dag innehållit sol, svett, skola, stan + underbara vänner som förgyllde dagen.
rätt lam dag om jag tänker efter. det enda vi gjorde var typ att städa ur skåpen och sola. jaråååå.
efter "skolan" gick jag och moe ner på stan. och yes, jag hitta vad jag sökte: ett par höga shorts.
dock retade jag mig som fan på rouge-tjejen på bikbok. men jag köpte mina shorts så ska väl inte klaga.
och ja, jag är precis hemkommen ifrån en pianokonsert. eller ja, konsert och konsert.
men nu orkar jag inte skriva mer !
nu ska jag äta upp min glass sen spela ännu mer piano.
puss !

woowow vilken härlig dag

ojojoj vilken bra national dag jag har haft.
inte för att jag och hanna firade men ändå.
åkte till henne vid ungefär ett och då tog vi våra pigga ben och knallade ner på stan. slutade med att vi satt på en brygga och käkade glass. och sen gick vi + alla småungar och kollade på erik saade. och jaa, han är ju inte helt fel att kolla på om man säger så.
sen cyklade vi runt barfota i svartbäcken och röbo och kollade på mysiga ställen. dansa på ballen hann vi också med.
ja, jag orkar inte skriva allt vi gjort för gud va mycket vi hunnit med alltså. hanna, du gör vi väldigt väldigt glad ♥
men imorgon är det skola, skönt och inte skönt..
men nu ska jag kolla på film !
pusshej


(bild som hanna tog idag)

sommar och sol

imorgon blir det sol igen och värme igen.
och en sån dag kan ju knappast spenderas bättre än med hanna larsson, glass och solning !
så ja, det är precis vad jag ska göra imorgon. hanna, glass och sola. nice !
men nu ska jag nog gå och lägga mig,
puss och godnatt


Hold my hand, don't let me fall ♥






Now I've got arms. and I've got arms. Let's get together and use those arms

dagen har varit väldigt händelserik.
eller när jag tänker efter så har den egentligen inte varit det men det känns som det så vi kan ju låtsas lite.
solade lite på morgonen och jag tycker nog att jag fått lite färg, inte mycket men lite. och det är alltid bättre än ingenting. sen åkte vi ner på stan och vi tajmade in bra till demostrationen. icke-rasisterna vs sverige demokraterna. skojigt ! stan var full med poliser, och över uppsala svävade en polishelikopter som höll koll på alltihop. och ni som känner mig och vet hur mycket jag älskar och beundrar poliser förstår nog hur lycklig jag var när det var poliser på alla håll och kanter, polisbilar, polishundar och hela köret. yeeah !
nu är jag mätt och belåten efter marängschwiss (skit samma om jag stava fel), godis, nötter och allt va jag nu proppat i mig under kvällens gång.
ja, det var väl typ vad jag hade att säga för den här gången.
men ni får la ha det så gött till nästa gång !
pöööööss


" mamma, mamma ! "

jag hatar när man vill sova men inte är ett dugg trött.
och när de två som sover i ens rum för tillfället också har somnat är det
ännu jobbigare. men jag ska väl försöka. imorgon blir det nog stan,
och sen ska vi fira födelsedagsbarnet!
men nu ska jag försöka sova.
och godnatt säger jag med detta underbart roliga videoklipp,
stackars kille !



jag och min vän kissie




(OBS! hon plutar inte på läpparna på någon av bilderna)

jaa, kolla vem som just nu sitter bredvid mig i sängen.
ingen mindre än kissie , coolisch !

Och jag vågade aldrig hålla din hand, vi är inte sånna som i slutet får varann

jäklar vilket väder, vilken värme ! jag blir så jävla glad !
hittills idag så har jag mest solat och druckit vatten.
härligt härligt, men farligt farligt !

gårdagen var jättebra,
klippte mig på morgonen. syns inte så stor skillnad men nu är det inte slitet iallafall.
sen åkte vi till grönan där det var så sjukt mycket folk. blev mest köande men
lite hann vi åka iallafall ! och igår gick jag i shorts för första gången i år,
eller iallafall bland folk. jag vet att jag är lite sen jämfört med andra men vafan.
nu ska jag ut och sola !
puss hej


Hold tight Don't let go Don't you let me go

nu åker jag snart in till frisören och klipper mig,
ska bli otroligt skönt. bort med det slitna och fula.
sen senare idag åker vi till grönan och åka tills vi stupar.
jaa, jag har väl egentligen inget mer att skriva.
ville bara skriva godmorgon så:
GODMORGON ! ♥
och hejdå, skriver kanske mer ikväll !

Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

dagen idag har varit bra.
cyklade in till stan med jullan och oneen. låste cykeln och märker sen att man glömt nyckeln hemma. tummen upp !
bröllopet blev fullt av fniss, och ett fint tal av den underbara prällen sara.
nu sitter jag här med en härlig vitlöksandedräkt och ska nog kolla på en film eller nått som inte alls är ansträngande. efter att att cyklat på en killcykel med en sadel som är den oskönaste ever och skjutsat på en annan cykel där växeln inte funkar lite var och varannat så är man rätt slö. men det känns bra, har nämligen cyklat ca två mil idag. jarååå !
men nu ska min kusse kolla sin facebook sen ska vi kolla på film bestämde jag precis,
pössen !


You and me together, nothing is better

detta har varit en bra dag.
varit på stan med moe hela dagen. det var egentligen menat att vi skulle planera inför morgondagen men det blev mest snack om studenten, snyggingar och massa annat.
nu sitter jag här i sportbh och joggingbyxor och en nacke som dödar mig och ska strax börja städa mitt rum, där det är tänkt att det ska få plats två extrasängar och just nu ser det ut som en omöjlighet. men som min idrottslärare har sagt: det enda som är omöjligt det är att lugga en flintis, så det ska nog gå att klämma in två extrasängar här !
och imorgon står det bröllop på schemat och inte vilket bröllop som helst. mitt och moes bröllop. love is in the air !
nej, nu är det dags att börja städa så man blir klar någon gång.
så på med fett bra musik nu och kör igång agnes !
yes sir !
vi hörs, hare gött ! pöss


en bild på mig och moe ifrån valborg

Hope there's someone Who'll take care of me When I die,


den här kan jag kolla på hur många gånger som helst och bli lika rörd
varje gång.
alltså lill-killen på 05.34, jag döööör !

nu ska jag nog gå ner och käka frulle och kolla på tv. sen smsar
moe mig förhoppningsvis, om hon inte tänkt sova jättelänge! haha
hejsvej !

RSS 2.0