31 juli - födelsedag

hejsan bloggen ! för femton år sen föddes en liten plutt vid namn agnes på bb inne i uppsala . och just nu sitter hon och väntar på att lite släkt ska komma och fira henne på hennes femtonde födelsedag , och hon är glad . :)

japp , idag fyller jag femton ! wihoo , snart kommer farbror och kusiner och farmor , farfar & mormor :) det blir supergott käk och tårta , SÅKLART ! :D
men nu ska jag gå , det är ju trots allt min födesedag och den vill jag inte spendera framför datorn (jag har redan suttit här ett tag så ..)

puss på er allihop !


vänner är det bästa som finns ♥

tjenispenis bloggen ! allt bra? med mig är det toppen , tack vare mina kära vänner ! igår träffade jag mina så ooootroligt saknade vänner sara , moa & maria och jag blir jämt så glad när jag är med dem ! och idag ska jag äntligen träffa michelle igen som jag också saknar skitmycket ..

och imorgon är det dadaradaaaaa : MIN FÖDELSEDAG !
och för ett år sen idag så var jag i kina .. saknar det så grymt mycket :( vill verkligen tillbaka ..

oj , det där var kanske inget roligt inlägg men jag är inte på skrivhumör så ;)

puss ♥

bild från kina , i någon park ! jag sitter och sjunger,
stackars michelle ;) hehe !


magnus weideskog♥

hejsan bloggen , hemma i uppsala igen .
nu sitter jag här vid datorn och gör i princip ingenting , ska snart packa upp, usch ! det är nog det värsta med att komma hem igen , att man måste packa upp allting ...
sitter också och lyssnar på magnus weideskog - förlåt . jättebra låt verkligen !

imorgon ska jag jobba igen .. usch ! jag känner mig verkligen inte taggad .. men det är väl bara å bita ihop och tänka på vad jag får för belöning ;)
och på torsdag ska jag äntligen äntligen träffa min älskade och så otroligt saknade sara !! :)

men nu ska jag gå och packa upp ..
puss♥


bild från i somras, gillar att jag ser ganska brun ut ;)


tillbaka till verkligheten

idag åker vi hem från norrland, bloggar igen när jag är hemma ..

hejdå norrland,
tillbaka till verkligheten nu
hej uppsala


puss♥


baggen

nu sticker jag , julia , matilda & hanna in till baggen & fikar :)

puss ♥


deprimerande väder ..

helloo bloggen ! idag har verkligen verkligen verkligen varit en typisk regn-dag , har suttit bänkad i soffan och kollat på tv ungefär hela dagen . och nu är klockan fem i tio och jag känner på mig att dagen kommer fortsätta som den har varit hela dagen .. jag kommer nog kolla på någon gammal film som råkar gå på tv , & sen gå och lägga mig ... eller så händer ett mirakel som gör att resten av kvällen blir skitkul ! nej , nu är jag så töntig .. jag har ju jullan ( min kusin ) och med henne kan man verkligen inte ha annat än kul .,
imorgon ska vi åka båt tror jag , och åka ring efter båten (eller som vi säger här i norrland: båt´n, hehe)

nu ska jag kolla på the x-effekt med matilda & hanna , haha ! jag älskar det programmet , man vet inte om det är äkta eller bara skådespeleri som ska värka äkta men jag tror att det lutar åt skådespeleri-hållet för min del i allafall ;)

pusshej♥


bild på hanna & mig när vi var och käka på corner i fredags :)

partypartyparty !

hola bloggen !
sitter här i pyjamas och har precis ätit frukost ..
idag blir nog en ganska skön dag , ska åka in till byn och kolla lite i små mysig affärer och gå på bageriet och så , visst låter det mysigt ? jag älskar att vara här i norrland ! samhället mina kusiner bor i är typ det mysigaste i hela världen , alla känner alla ! i love it ! dock blir man ganska utstirrad när man är här, som om vi vore utomjordingar ;) hehe ..

sen ikväll är det ju dags för party ! jippi, kommer bli så kul !!

men nu ska jag gå och klä på mig sen ska vi ner på byn ;)

puuuuss bloggen & dess läsare !! ♥

irriterande ...

hejsan bloggen ! ska bara göra ett snabbt inlägg för att berätta om en sak som hände när vi var nere vid rampen. det var nämligen så att när hanna skulle göra nått trick med brädan så ramlade hon och brädan åkte in i hennes häl och det blev typ ett ganska djupt hål .. och så åker hon, mamma , pappa och matilda till sjukvården här ( det är ett ganska litet samhälle så ) men nepp , de kunde inte hjälpa henne för de har lunch ., hur tänker man då ? skulle de göra likadant ifall det kom in någon med brutet ben eller ? nej men iallafall , så då får hon matilda & pappa åka in till stan som ligger ca sju mil bort och som tar ca 45 min att åka till .
sjukt irriterande är det iallafall menmen vad kan en liten tjej som jag göra ? inte så mycket skulle jag tro ..
det är faaarligt att åka skateboard , ;)

men nu ska vi fika tror jag & sen ska jag , bror & kusinerna åka och bada :)


pusshej ♥

rampen

hola bloggen ! :)
tänkte bara uppdatera lite för sakens skull :)
idag ska vi åka till rampen så hanna & alex får åka lite ;) och imorgon är det femtioårsfest för min farbror :) ska bli skitkull !

så , nu har jag inget mer att skriva , pusshej

norrland

godmorgon bloggen ! igår på eftermiddagen åkte jag o familj + hanna till norrland & kusinerna :) så nu sitter jag här ! vet inte vad vi ska göra idag , tror det ska bli ett besök på djurparken :)

igår kväll bestämde vi oss för att plåga oss själva lite med en skräckis . det fick bli "hunting in connecticut" , faktiskt riktigt bra film även om jag under mestadels av filmen låg under täcket och skrek ;) den var lite svår att förstå men jag rekomenderar den ändå :)
fast jag kommer nog aldrig riktigt förstå meningen med skräckfilmer , eller åtminstone varför jag kollar på det . jag skiter ju nästan ner mig för ingenting och sen när man väl ska sova ligger man vaken och försöker intala sig att det bara händer sånt på film och blabla och minsta lilla ljud gör så man skiter ner sig .. haha !


nu ska jag spela nått spel med kusin & bror :)
och juste , det blir nog inte så mycket inlägg nu när jag är hos kusinerna , har ingen lust att sitta framför datorn när jag ska umgås med kusinerna :)

 

puss ♥


agnes pettersson , med andra ord klantarsel !

hur klantig kan en person vara på en skala egentligen ? jag tror åtminstone att jag ligger på topp just nu .
det var nämligen såhär att igår när jag och hanna skulle köpa lunch på wayne´s coffee så låg inte mitt bank-kort eller id-kort i min plånbok . de var borta !
när jag kommer hem letar jag igen vart enda litet dammigt hör i hela huset men nepp , inte fanns de där skitkorten som är så jäkla viktiga .. grät av frustration för att jag trodde att jag inte skulle kunna göra nånting som kostar pengar på flera månader .. men min älskade mamma beställde direkt ett nytt kort och muntrade upp mig genom att säga " nu när jag har beställt ett nytt kan jag nästan lova att du kommer hitta korten på direkten " .. fast än har jag inte hittat dem så ;)
men nånting gott förde iallafall den här lilla olyckan med sig . för när jag rev ut varenda låda i mitt rum hittade jag massa andra grejer som varit borta och saker som jag glömt bort . som två små söta pärlringar & två pärlarmband som jag köpte i kina , och en kompisbok jag hade när jag var kanske nio , där jag satte in bilder på mina vänner och skrev "love you" under varenda en och skrev om de var "kompis", "bra kompis", "väldigt bra kompis" eller "bästis" ! haha, lite kul var ju det iallafall :)

nu ska jag gå och äta glass och läsa :) puss !


inte så bra bild men på mitt finger sitter en av ringarna :)


jag just nu

puss hej sötnosar

 


Godnatt Mister Tom

nått jag verkligen måste hissa är boken "Godnatt Mister Tom" av Michelle Magorian. för er som har läst den , visst är den bra ? för er som inte har läst den , lyllos er ! ni har världens bästa bok framför er :)
så himla bra & sorglig bok , jag grät i slutet , och jag har aldrig gråtit till en bok förut ! superbra bok verkligen .



i eftermiddag bär det av till norrland & kusinerna. ska bli trevlans att träffa dem igen :) och på lördag är det fest därför att min morbror har fyllt femtio år, grattis ! har dock hört att det ska vara massor av mygg där uppe , grr !
men vad gör man inte för att få träffa de älskade kussarna ? :)
nu ska jag läsa , kolla så jag har packat allt och läsa ännu mer :)

pusshej♥

lat

godmorgon bloggen ! idag så har jag hittills bara hunnit med å vara lat . vaknade , kollade på satc i ca två timmar och sen hamnade jag här. förfan , det är sommar och jag sitter inomhus, jag måste vara sjuk eller nånting.
har inget planerat idag än, jag vill åka och bada men jag vet inte med vem ( ; 
imorgon får man äntligen träffa den otroligt saknade hanna! vet inte när vi ska träffas men vi ska iallafall fika nånstans på stan. längtar ! svårt att vara ifrån en av sina bästa vänner så här länge . hon har varit på konfirmationsläger i en månad , det är därför . :)

men nu ska jag gå ut och göra något vettigt, fast först ska jag kolla lite bloggar ;) hehe


bus & kran (;

/ agnes


" you have stolen my heart "

godmorgon , sovit gott ? det har iallafall jag . somnade som en stock och sov hela natten utan att vakna en enda gång .

nu ligger jag här i soffan , kollar på när min lillebror spelar tvspel, lyssnar på musik och gör lite allt möjligt . idag vet jag nte alls vad jag ska hitta på . är typ inte en enda hemma så ., är ju inte jättefint väder ute . solen är försvunnen men värmen är kvar ,. kanske ska åka och bada med familjen men jag vet inte . 

nu har jag inget mer att skriva så , 


pusshej♥ 

home sweet home

hola bloggen ! hemma efter en tvådagars-camping tillsammans med pappa & lillebror .
riktigt mysigt att komma iväg lite men vi hade sällskap . tusentals mygg bokstavligen flyttade in i vårat tält och slog rot där .. tur säger jag bara att vi hade myggnät !! men på stranden , där vi tillbringade mestadels av våran tid, där ar det myggfritt och gud vad jag älskar att bada .

när vi kom hem väntade ännu ett paket från nelly.com på mig (jag säger ju att jag är helt sjuk , men nu är det slutbeställt än på ett tag , plånboken måste vila , hehe ) den här gången var det ett linne & en klänning , båda från vila . jag kan visa bilder senare :)

nu ska jag bara ta det lungt , borde egentligen packa upp väskan men jag orkar inte ;) vi tar det sen !

pusshej♥

 


isglass

här är linnet , måste köpa en annan bh som jag kan ha under men ;)


sjuk(lig!!)

hejsan bloggen ! förlåt för att jag inte har uppdaterat på ett tag, jag har bara inte haft orken (;

som rubriken lyder så är jag sjuk . fast inte på riktigt , jag är bara otroligt sjuklig ! har beställt så himla mycket kläder de senaste veckorna , herregud ! men det är ju skitkul när kläderna kommer hem och man blir så glad :D
nu sitter jag här och kollar på nelly´s (hehe) och har hittat en klänning och en t-shirt , men får se hur jag gör . ifall jag beställer det eller inte ( ;

imorgon har jag inga planer , det ska tydligen inte bli lika fint väder imorgon så jag tror inte det blir något bad . kanske ska åka och campa med pappa och lillebror ,  :) mysigt !

men nu ska jag gå och lägga mig , är supertrött :)

pusshej ♥

♥ kärlek


julia ,  jag älskar dig ,  du är bäst
tillsammans klarar vi av vad som helst ♥


idag har jag, som jag skrev tidigare, varit hos sanna . vi gjorde lite allt möjligt ( : på eftermiddagen kollade vi på wallander och efter det blev vi så otroligt sugna på att göra våra egna deckare så det var precis vad vi gjorde . tog kameran och gjorde egna , wallander-inspirerade , filmer . blev dock inte alls lika bra som den riktiga wallander men ooh vad det var nära ; )

på söndag ska jag , fam & fam hedmo åka till berkinge . kommer bli super ! har ni vart där nån gång ? :) om inte så borde ni åka dit , så grymt roliga ruschelkanor ! :) sen på kvällen är det ju vm-final om inte jag har helt fel ! hehe .. så jag tror vi skulle bjuda över  hedmos och käka och kolla tillsammans ;) skulle faktiskt vara väldigt mysigt ! men jag vet inte om vi skulle det men förhoppningsvis ;) 

nu ska jag kolla på tv , puss ! ♥ 


min vän sanabanana !

hej igen !
jag bara skojade lite när jag sa att jag inte skulle göra nånting idag ;) bestämde precis med sanna att vi skulle vara idag :) ska bli roligt !
förmodligen ska vi vara hos henne och då måste jag cykla , orkar jag ? det är skiiiitlångt ! :p aja , jag har inget val :)
ska bli skönt , för då kommer jag nog på andra (bättre) tankar ..

så nu ska jag göra mig klar så är det bara att dra :)

pusspusspuss ! ♥



This is going to take a long time and I wonder what’s mine
Can’t take no more
Wonder if you’ll understand it’s just the touch of your hand
Behind a closed door


ingenting, först kom ingenting, sen kom ingenting

godmorgon bloggen !
sitter här i min sköna säng med datorn i knäet och är lite smått irriterad över att jag vaknade halv nio idag , varför soooover jag inte ?  idag har jag inte nånting inplanerat så jag funderar om jag inte bara ska vara hemma och ta det lungt , som jag sa igår är jag inte på topp och det är jag heller inte idag .. sitter och tänker på en massa grejer och är jätteförvirrad . men men ( :

sitter också och lyssnar joshua radin , så grymt bra han är !! jag är kär !! :)

nu ska jag nog , gå ner och käka frulle , om jag orkar ;)

puss på er ♥

volanger




bild på den nya kjolen från nelly.com
lite vågad kanske , men jag gillar´t . lite annorlunda ,
inget som varannan person springer omkring i .
sommrig är den ju också :)

det var allt för nu ,

puss♥

i remember the sun ♥

hejsan bloggen !
har verkligen inte alls nån lust att skriva , känner mig nämligen inte på topp + att jag inte vet vad jag ska skriva .
hade iallafall grillkväll med lite vänner igår  , trevligt trevligt ! har nämligen inte träffat de flesta sen skolan sluta så det var nice ..

nu sitter jag å kollar på nelly.com (ja, jag vet att jag precis beställde därifrån och jag blev så himla nöjd med kläderna att jag vill beställa mer +att om man har köpt där nyligen har man 14 dagars fraktfritt nu , så varför inte passa på?) , har hittat en klänning , tre par trosor och ett par snygga skor . grr !

men nu ska jag bara lyssna på musik och kolla runt lite på nelly's :)

puss på er mina gurkor ! ♥

just nu , ofräsch och bara allmänt bajsig


·

What if you
Could hear this song
What if I
Felt like I belong



gammal bild , saknar tiden som satan !


saknad



vila i frid
saknar min älskade bebis så grymt mycket .
kunna gosa in sig i hans päls ,
höra hans spinnande när man kliade honom under hakan ,
saknar min prins , min felix .

vi ses i det blå ♥

fotboll !

tjenis bloggen ! allt väl ? med mig är det bra , sitter i soffan bredvid en helt galen hanna !!
fotboll visas på tv:en och hanna sitter och glädjeskriker när holland precis gjorde mål :)



igår kom michelle hit lite senare än vad jag trott men (; hon kom vid typ fem och eftersom vi är så otroligt nördiga satte vi oss på en gång och spelade tv-spel , hehe ! vi båda har blivit helt galet beroende av ett spel som heter nazi zombies .. så vi satt i soffan , skrek när de kom mot oss , sköt som galningar, blev jättelyckliga när vi slog nytt rekord och helt förkrossade när vi inte gjorde det .. hur tjejigt är inte det ? ;)
sen vid typ tolv orkade inte michelle cykla hem så hon stannade över natten .. gick ut och satte oss på studsmattan och pratade tills klockan var ungefär halv två då vi blev trötta på alla mygg och gick å la oss ..
idag har varit nästan likadan dag som igår , när vi vaknade slog vi rot i soffan , spelade tv-spel, kolla på film och åt glass .. herregud , det här bådar inte gott alltså !
och juste , idag kom kläderna från nelly.com också ! blev skitnöjd :) skorna jag beställde var dock lite stela men förhoppningsvis är det bara nu i början , ;)

imorgon är det dags för jobb igen , och imorgon är det jag som har ansvar eftersom jag är den enda som har varit med en gång tidigare .. shiiiiit ! men det går nog bra , ska jobba med tre andra tjejer som jag tror är trevliga :)

men nu ska jag kolla om det hänt nått på facebook och sen kolla på fotboll .

pusshej♥


bästis-dag ( :

det blir ändå inte en slappdag idag för snart kommer michelle hit , vi ska planera inför onsdag då vi tänk ha en grillkväll med lite vänner :) skojskoj !




bild från sommaren 09, när jag åkte till kina tillsammans med michelle
sjutton helt oförglömliga dar fick jag där borta på andra sidan jordklotet ,
älskar dig bästis ,  föralltid

a drop in the ocean ♥


godmorgon ! allt bra med er ? med mig är det sådär, känner mig skitslö ..
idag har jag bestämt mig för att inte göra nånting .. bara ligga ute i solen och försöka få färg.
lillebror åkte precis iväg , han ska till rävsten med en kompis :( kommer hem på onsdag/torsdag .. vad ska jag ta mig till ? nee, jag skoja bara ! jag klarar mig :)
men nu ska jag ta och kolla lite på våra bästa år ,

pusshej♥

visste du att jag ...

bild från drottningholm




har fobi för vass. jag klarar helt enkelt inte av det. tycker det är så grymt äckligt och bara tanken på att simma där, eller ramla ur en båt i vassen, gör så jag får kalla kårar. usch , i hate it !

hatar rökning och förstår verkligen inte meningen med det! nej , jag hatar hatar hatar rökning . det är så äckligt , folk som går runt på stan och blåser ut den äckliga röken , så om man nu ska hålla på kan man väl ändå sitta hemma så vi andra slipper drabbas ?

har väldigt svårt att lära känna nya människor ., japp, jag har jättesvårt på den fronten, och jag hatar det (inte att lära känna nya utan att jag har så svårt för det ..)! önskar jag var en sån som hade jättelätt att lära känna nya personer men icke .. det är väl nått man kan lära sig kanske ;)

är världens godisråtta . ja, usch! jag är verkligen en riktigt gottegris, en gång var jag så sugen på nått sött att jag rotade igenom hela skafferiet tills jag hittade en liten bit blockchoklad, och hur gott är det med blockchoklad på en skala 1-10 ? 1 !!

är beroende av handkräm. köpte en i typ början av åttan och sen dess är jag fast . smörjer in mig flera gånger varje dag och guud vad jag älskar hur lena och hur gott händerna känns/luktar efteråt :) ni borde prova ! handkrämer is the shit !

♦  är också beroende av bloggar . jag följer så många bloggar varje dag så det är sjukligt , okej det där var lite av en överdrift men jag läser jättemånga bloggar . små & stora , folk jag inte känner och folk jag känner jätteväl . jag läser helt enkelt alla sorters bloggar ;)


så , sex olika sanningar om mig ! så nu kan ni ju passa på att lära känna mig lite extra ;) hehe ..

puss så länge ♥

terminator 2

godkväll bloggen (: haft en bra dag ?
det har iallafall jag haft . först vid ungefär elva åkte jag mamma & pappa till gränby för att hitta nån snygg bikini till mig och mamma . jag hittade två underdelar och en överdel från stadium och en överdel från h&m :)
sen när vi kom hem åkte vi till avstasjön och badade , me and the family :) ett stort minus med den sjön var bara att det låg stora äckliga musslor på botten så jag tyckte in om att stå på botten , hehe ;)


nu sitter jag och kollar på terminator 2 , vet inte riktigt om jag tycker den är så jättebra men ;)
och imorgon har jag bestämt mig för att inte göra ett smack ! bara ligga ute i solen och jobba på brännan :)
och juste , imorgon kommer förhoppningsvid kläderna från nelly.com som vi beställde. hoppas hoppas hoppas ! :) 
japp , det var allt för nuet .

puss på er sötnosar ♥


GOOD MORNING ! :)


tjena bloggen ! vaknade för en stund sen, har precis käkat frukost och sitter här och funderar på vad dagen kan ha att erbjuda. funderar på en dag ute i solen tillsammans med lite musik. sitter också och funderar på om det finns nått sett som gör att man kan få bort skrubbsår snabbare , om det är nån som vet tipsa gärna ;) fast jag antar att det inte finns nått att göra . bara vänta tills det försvinner, vilket brukar ta ganska lång tid (iallafall för mig). men om det är nån som vet nått sett så skulle ju inte det vara helt fel .
ska kanske åka in en sväng till stan tillsammans med mammsen och kolla på bikinis.
japp, det var typ allt jag hade att skriva för stunden.

PUSS ♥


when the stars go blue ♥



Where do you go when you're lonely
Where do you go when you're blue
Where do you go when you're lonely
I'll follow you
When the stars go blue


skitkorv !

hej igen bloggen . tänkte bara skriva ett snabbt och kort inlägg om en irriterande sak nämligen : SKRUBBSÅR !
inte f*n ska jag få ha fina ben i sommar inte , nepp icke sa nicke ! för bara en liten stund sen gick jag & matilda ut och då började hon jaga mig och självklart SJÄLVKLART så ska jag ju ramla och det var ju inte på gräset heller , nepp utan det var på GRUS ! så nu sitter jag här med ett ben som ser brutalt misshandlat ut och det svider så jag blir galen  .. snyft  ! stackars mig .. hehe :)

aja, det var det !
puss

trött tröttare tröttast !

hellooooooooooooooo ! hehe, skoja bara :)

sitter här i soffan och håller på att somna ., åkte till tena-badet med the family idag så nu är jag nästan död . eller ja, jag är dödstrött iallafall :)
men snart ska jag gå och kolla på film med lillebror . så då blir jag väl lite piggare (hehe, ironii).

imorgon har jag inte alls något planerat , kanske ringer nån kär väl som kanske vill träffas .

aja, jag hade väl egentligen  ingenting att skriva så vi hörs imorgon bloggis !



sara , saknar dig så grymt mycket just nu !
måste träffa dig på en gång när du kommer hem !



vet att jag ser lite mosig ut på bilden men jag gillar den grovt ändå .
sara är så otroligt fin (som alltid !!) och jag tycker bilden är lite gosig (:


bästavän, jag älskar dig ♥




puss,


myggor = döööö !

hejskipejski bloggski ! hehe .. :)
sitter här och är så j*vla irriterad på dessa små insekter som vi kallar för myggor ! varför varför varför finns de ens ? vad gör de för mening ? sätter sig bara på våra kroppar och suger blod och lämnar kliande fula myggbett efter sig ... vaknade flera gånger inatt av att jag hör massa surr i mina öron men när jag tänder lampan för att smälla dem är de ju helt borta ... suck suck suck !


men nog pratat om myggorna ., idag tror jag att jag ska åka och bada tillsammans med min kära familj, men om det inte blir så vet jag inte alls vad jag ska hitta på . plus att jag måste köpa ny bikini för den andra är helt förstörd av fibysjön, den har blivit helt brun , hehe ..

aja , nu ska jag gå ner och göra nått annat : )

pusshej


hemma

godkväll bloggen ! har precis kommit hem från bion, filmen var helt okej. kanske inte riktigt min typ av film men jag skrattade så jag antar väl att jag tyckte den var rolig ( ;
sitter nu och tittar på fotboll och äter upp resterna av biogodiset tillsammans med min syster som sitter här och är lite smådeppig eftersom holland slog ut brasilien. herregud säger jag bara (jag som inte är så jätteintresserad av fotbollsvm ;)

men nu ska jag gå på toa ( intressesmurfen antecknar .. hehe ) sen ska jag göra något kul :)

och idag gick jag klädd i :
svart byxdress - gina tricot
gladiatorsandaler - belles shoe
& raybans


gottis is the shit ! :)



pusshej ♥


sommarfräsch .

tjenispenis bloggen !
sitter här, precis nyfixad, och känner mig väldigt fräsch. håret har blivit lite ljusare tack vare solen och huden har fått lite färg.
när som helst kommer michelle och cajsa :) bestämde mig ändå för att gå på bio , bättre det än att sitta hemma och trötta ner sig själv . vi bestämde också för att träffas lite innan bion så .
vill ni veta vad vi ska se ? :) kommisarie späck blir det ! har inte sett trailern men de som har sett den säger att den ska vara bra . jag kan skriva vad jag tyckte sen efteråt :)

nu ska jag gå och dricka vatten för att slippa få huvudvärk som jag tycker jag kan få ganska lätt :p

pusshej


denna kommer att visas på vita duken ikväll (;

bio, inte bio, bio, inte bio ...

godmorgon bloggen :)
sitter här och är hur trött som helst tack vare några dumma mardrömmar ..
och idag ska jag kanske på bio med michelle och cajsa , för se hur det blir med den saken. är så otroligt trött .
men vi får se ! jag kanske blir piggare med dagen :D

idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, ikväll ska jag ju som sagt kanske på bio. men nu på dagen har jag inte ett smack inplanerat. blir nog en dag i solstolen tillsammans med den älskade solen :)

men nu ska jag titta på spindelmannen som min lillebror ligger och tittar på.

pusshej ♥

american pie 2



sitter och kollar på american pie 2 med min lillebror ,
helt sjuk film men rolig !



puss  ♥

nätshoppa !

hej bloggen !
igår var det första jobbdagen för mig , riktigt kul faktiskt . rebecka och emil (som jag jobbade med) var jättetrevliga. tyvärr började det ju regna så vi var tvungna att ändra lite saker men det blev bra ändå :)
sen när jag kom hem satte sig jag mamma och syster vid datorn och kollade på nellys rea :) hittade faktiskt lite grejer som jag beställde , hittade en jättefin rosa klänning med vita rosor på axlarna, en rosa (indian-)topp , och ett par skor (; sen tror jag inte det var något mer , hehe ..

idag vid ungefär tjugo i tio kom mormor hit och så åkte vi in till stan för mormor skulle till ett solcenter för solduscha (hon får inte sola i solen) så medans hon duschade sig brun gick jag en liten runda med rocky (mormors hund.)
och idag har jag ingenting inplanerat , hade tänkt umgås lite extra med datorn och tv. senare måste jag städa mitt rum , stooor suck på det !

menmen, nu ska jag kolla lite på facebook (:

pusshej♥

RSS 2.0